![]() |
Tak czy siak wyjdzie na to samo 8)
|
Cytat:
|
Proponuje pozyczyc od kumpla karte grafiki i sprawdzic czy bedzie to samo.
|
Płyta główna ma AGP 4x. Zacytuje z instrukcji: 'The AGP slot only supports 1.5V AGP 4x (1066MB/sec. bandwidth) add-in cards.' Czy to koliduje z kartą?
|
Cytat:
|
Nie działa. Dalej to samo :(:'( :'( :'( Chyba się będę musiał przejść do servisu.
|
Może być ten od Nvidii,ładuj bo czekam
|
To znaczy firma jest Galaxy a karta ma chipset nvidii. Pisze Nvidia series. Po uruchomieniu kompa zagłasza mi się jako Nvidia GF4 MX440. Więc moze być ten detonator czy musi być od producenta czyli Galaxy? Moją karte mozna zobaczyć tu http://www.gfe.com.hk/product_3g-graphic.asp
|
Cytat:
|
Znalazłem Detonator 40. Czy to jest to?
|
Cytat:
|
Sorry że spytam ale co to są detonatory? Do grafiki nie instalowałem nic innego niż strowniki z załaczonej płytki oraz najnowszego DirectX 8.1b pl
|
Cytat:
|
Nic nie grzebałem!!!. Zainstalowałem tylko Windowsa na goły dysk swieżo podzielony oraz wszystkie potrzebne sterowniki. Wczoraj było ok tylko dzisiaj sie tak zaczeło robić. Ustawień fabrycznych nie zmieniałem. Wiec powinno wszystko być ok a nie jest :(. Karta pracuje na 1024x768 85Hz 32bit. Dzieje sie tak przy kazdej rozdzialczości również na 16bitowym kolorze. A gdy dam na 256 kolorów to jest ok. No poza kolorami.
|
Też bym sie przychylił do diagnozy Zipa :złe sterowniki karty graf,przetaktowanie ,popraw kable na karcie.No i po co grzebiesz przy 2-dniowym kompie!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |