![]() |
Liteon 24103s
hi jak oceniacie te nagrywarke jest do kupienia za 230zł, szybsza jest mi nie potrzebna, zastanawiam sie jedynie jak jest z łamaniem zabezpieczeń (nie używam tego czesto ale od czasu do czsu sie przyda) czy też zdać sie wył±ccznie na oprogramowanie ? ALCOHOL ponad wszystko!!!:P
|
Ja mam tego Litka. Z podstawowym biosem.
Ostatnio sd 2.8 zrobiłem Alcoholem bld. 1027, bo Clone nie dawał sobie rady. Z różnymi Key2audio nie miałem problemów - kiedy¶ na CDRForum pisałem. Korekcja błędów ok (choć czasem przy EAC-u odczyt jest dłuuugi ale to inna bajka). Nagrywam na różnych płytach. Największy overburning jaki zrobiłem to 97 minut i CD to odgrywa. Tylko ta cena - 230 zetów to mi się wydaje sporo w porównaniu z nowymi modelami. I żeby¶ nie trafił na jaki¶ zużyty egzemplarz. Acha, a tego securoma 4.co¶tam to jeszcze nie kopiowałem, muszę gdzie¶ wypożyczyć jaki¶ oryginał i spróbować. |
cena
to jest nowy z gwarancja 912 miesiecy) i faktura (tylko sie zastanawiam czy warto dołożyc 70 zł i mieć 40 box-a (24m-c gwarancji)8)
|
No popatrz - gdzie¶ jeszcze takie nowe sprzedaj±?
Jakbym miał kupować 40 to chyba raczej W, a nie S. Dla mnie nie byłoby warto dokładać do 40, bo i tak szybciej niż 24 pewnie bym nie nagrywał. Dlatego nie flaszowałem swojego litka. Ten 24 to dobra nagrywarka. Ale diecezja ;) należy do Ciebie. |
W WAARSZAWIE NA GIEŁDZIE
A I W KILKU SKLEPACH WYPATRZYŁEM
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |