![]() |
Z przykroscia inforumuje, ze przerwalem prace, powod za malo umiejetnosci :'( jedyne co zrobilem to powycinalem na okolo jedna owce, ale to za malo. Nie jestem grafikiem i raczej nigdy nie bede :'(
Przepraszam ze was zawiodlem :'( , ale naprawde probowalem. |
Cytat:
|
Cytat:
Z przodu, na wysokości lewej piersi niewielkie, ale dobrze widoczne logo CDRinfo.pl, a z tyłu duże logo CLONE ATTACK. ;) :) |
Ja się spróbuję z tym pomęczyć jak będę miał trochę czasu wolnego, czyli prawdopodobnie w ten weekend. Cierpliwości! :)
A co powiecie na koszulki CDRinfo.pl???:cool: |
obrazek spox
ale chyba sam z siebie jest fajnym logo :))) bo aby to powiększyć to trzeba by się pomordować troche :-D |
Tak wygląda koszulka Clone Attack! (oryg)
Ilość załączników: 1
To dla tych co chcą sobie zcrackować ;)
|
Psze pana Monter :-D
właśnie wykryłem kolejne zabezpieczenie :o :o |
a tu projekt ...
narazie wykonany w programie Paint |
mam mniej więcej wizje :)))
tutaj jest oryginalny obrazek |
Jak ktoś się zna dobrze na grafice to może spróbować coś z tego zrobić... :P
|| Pozdrawiam || |
Re: Re: Re: Wzor koszulki Clone Attack
Cytat:
Ja sie biore za obrabianie tego co jest na elby moze cos z tego bedzie jak skoncze to to zamieszcze:) JEZELI KTOS TO JUZ ZROBIL TO NIECH TO ZAMIESCI TUTAJ. greetz p.s. sadze ze ty tez jestes zainteresowany, ale to normalne przeciez. |
Re: Re: Wzor koszulki Clone Attack
Cytat:
Korespondowałem juz z Ollim (autorem CloneCD) i nie ma mowy o zejściu z ceny nawet przy zamowieniu większej ilości... Moim zdaniem 100 zyla to troszkę dużo jak za zwykły czarny T-Shirt, dajcie znać jak idzie produkcja :P bo pewnie zainteresowanie będzie duże... || Pozdrawiam || PS. To oryginalne logo widziałem chyba w którejś z animacji dostepnych na stronie CloneCD :P Ale mogę się mylić ;P |
Patrix czy ty probowales zamiescic wzor tej koszulki, jak tak to bardzo bym prosil informacje na PM :)
|
Re: Wzor koszulki Clone Attack
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:05. |