![]() |
Feurio
Czy sa polskie pliki jezykowe do Feurio 1.65 (nie jest to wersja beta)
Jak ustawic w Feurio 1.65 aby nagrac poprawnie plyte koncertowa bez przerw (utwory sa laczone i plynnie przechodza z jednego w drugi). Pozdrawiam |
Feurio
Witam ;) Jeśli dobrze pamiętam , jest taka strona (poprawcie mnie,
jeżeli się myle) www.cdrinfo.pl. To chyba tam , znajdziesz wszystko o Feurio 1.65 :P :P :P Trochę inwencji. Pozdrawiam ZYGA |
tak jest taka stronka bardzo dobrze opisana korzystałem z niej i korzystam
Pozdrawiam |
Re: Feurio
Cytat:
|
Feurio
Może u Ciebie 8) U mnie bez problemów , jeżeli nie liczyć braku
paru ogonków w czcionkach .Przy tylu "wyskakujących" oknach polska wersja językowa to podstawa :D :D Musisz mieć coś namieszane w systemie. Pozdrawiam Zyga ;) ;) ;) |
albo mam zla wersje jezykowa :( skad wziales Twoja?
|
Feurio
A jak myslisz :-D
www.cdrinfo.pl Już wcześniej miałem zainstalowanego Feurio,a parę dni temu robiłem format i wczytałem na nowo.Bez problemów. Pozdrawiam Zyga |
tego sie obawialem :( ... mam te same.
cholera przeinstaluje feurio i jeszcze raz wgram pliki jezykowe, jak to nie pomoze to poczekam na nowe pliki jezykowe a jak to nie pomoze to zostawie angielskie, jezyk mi nie jest obcy wiec dam sobie rade :D |
No coz. Dzieki za wszystkie rady.
Ze taka strona istnieje wiem bardzo dobrze bo z niej korzystam. Odnosnie nagrywania w Feurio juz tez wszystko wiem. Natomiast nadal nikt nie napisal czy polskie pliki jezykowe 1.65beta3 beda poprawnie hulac z wersja Feurio 1.65 ale nie beta |
Feurio
Bez urazy ;) ;) ;)
Tak ! Polskie pliki językowe (wersja beta)są poprawnie wyświetlane w Feurio 1.65. Sam , takowe mam zainstalowane. Pomijam kwestie paru przekłamań typu "ogonki"liter. Pozdrawiam Zyga :) |
Cytat:
no mnie jeszcze nie dziekowales. Jesli masz box ktory moze przyjac 0k. 4.7 MB, to wyslij do mnie maila ( dane w profilu), to dostaniesz polskie pliki do 1.65 ( nie beta) |
jesli chodzi o crossfade - to moj ulubiony feurio robi to zle, a wlasciwie wogole( tzreba recznie ustawic poczatek i koniec) i po minimalizacji przerw jest jako takao. Znacznie lepiej mozna to zrobic w WinOnCD ( i Nero - chociaz sam z niego nie korzystam i opieram sie o opinie Neronowcow)
|
Jezeli chodzi o płynne przechodzenie traków to nie za bardzo wiem jak to dobrze zrobić w Feurio lub Nero, chociaż próbowałem.
Mam metodę bardziej pracochłonną. Używam CoolEdita i funkcji Mix Paste. Co prawda otrzymuje najpierw jeden duży plik z wieloma połaczonymi utworami który następnie dziele na poszczególne tracki za pomocą Feurio opisując nastepnie każdy track osobno (tytuł, wykonawca itp). Pomimo pracochłonności efekt jest idealny. |
Dzieki za nowe odpowiedzi.
No ja akurat bez zadnych problemow nagralem z plikow mp3 koncertowe Halforda. Nie ma zadnych przer wszystko idealnie brzmi nawet odglosy fanow miedzy utworami :) |
przecież w Feurio jest w miarę dobra pomoc...pomijam fakt, że masę porad mozna znaleźć na necie....google i do dzieła...:)
tutaj przykład: http://www.maneurope.com/feuriofaq.htm ale można znaleźć tego jeszcze więcej... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:52. |