Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Wypalanie audio na CDRW (https://forum.cdrinfo.pl/f2/wypalanie-audio-cdrw-12375/)

ralfi 06.11.2002 22:41

Wypalanie audio na CDRW

Witam!Mam problem z odczytem w samochodowym odtważaczu cd muzyki nagranej na płytach CDRW.Odtwarzacz widzi płyty CDR i odtwarza je bezbłędnie.Natomiast CDRW nie widzi wcale (no disk).Czy istnieją na rynku płytki CDRW które było by można odtwożyć na tym odtwarzaczu?
Z góry dzięki za odpowiedż.
Pozdrawiam.

lopus 06.11.2002 22:44

Re: Wypalanie audio na CDRW

Cytat:

ralfi napisa***322;(a)
Witam!Mam problem z odczytem w samochodowym odtważaczu cd muzyki nagranej na płytach CDRW.Odtwarzacz widzi płyty CDR i odtwarza je bezbłędnie.Natomiast CDRW nie widzi wcale (no disk).Czy istnieją na rynku płytki CDRW które było by można odtwożyć na tym odtwarzaczu?
Z góry dzięki za odpowiedż.
Pozdrawiam.

Jeżeli nie widzi CDRW to nie będzie widział innych tylko CDR,bo to nie zależy od płyt tylko od typu odtwarzacza.Ja np.mam w aucie radio które łyka CDRW a w domu Philips -nie

tomgoo 06.11.2002 22:44

raczej chyba bedziesz sie musiał pogodzic że ci nie czyta cdrw

Druss 06.11.2002 23:06

Dokladnie tak jak powiedzial lopus, odtwarzacz musi miec jasno napisane w specyfikacji ze odczytuje cd-rw.

ralfi 06.11.2002 23:28

Dzięki za odpowiedzi!
Czyli jedyne wyjście to zakup dużej ilości CDR. I to wszystko co można zrobić w tym temacie?

tomgoo 07.11.2002 16:13

Cytat:

ralfi napisa***322;(a)
Dzięki za odpowiedzi!
Czyli jedyne wyjście to zakup dużej ilości CDR. I to wszystko co można zrobić w tym temacie?

Jakbyś zgadł;)

QBUS 07.11.2002 18:01

Koledzy Ci odpisali juz, ze to niemozliwe, ale jakbys byl ciekaw czemu to na CDRINFO gdzies jest artykul dlaczego tak jest a nie inaczej dosc ladnie opisany :).

bgn 08.11.2002 11:03

Cytat:

ralfi napisa***322;(a)
Dzięki za odpowiedzi!

:) zawsze mozna zmienic radio na jakiegos np.pionieera

zibix 09.11.2002 00:30

modyfikacja?

a moze jest możliwość zmodyfikowania jakoś tego napedu moze zmiana laseru albo co?

/||\aster 09.11.2002 00:43

Re: modyfikacja?

Cytat:

zibix1 napisa***322;(a)
a moze jest możliwość zmodyfikowania jakoś tego napedu moze zmiana laseru albo co?
Zmodyfikowac to sobie mozesz co innego, ale nie wiem czy warto grzebac przy radiu. Kup CDR i to wszytsko, a z RW zrezygnoj;)

Pedros 09.11.2002 00:53

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

:) zawsze mozna zmienic radio na jakiegos np.pionieera

... z jakiegoś np. mercedesa ;):-D

Arkasza 09.11.2002 00:57

Albo wgraj sobie nowy firmware ;-)))))))))))) Wg mnie wchodzi w grę tylko zmiana odtwarzacza. W instrukcji zawsze jest napisane czy odtwarzacz czyta cdrw. Przecież masz instrukcję... Tak? Chyba że nie, bo sprzęt grający pochodzi z niepewnego źródła, a wtedy... Zostaje tylko numer telefonu 997...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52.