![]() |
shakira nie jest zabezieczona wogóle i to jest haczyk
niektóre płytki sony z napisem "will not play on cd\mac" zostały wypuszczone bez zabezpieczeń ale shakira i z początku celine dion była bez zabezpieczenia a ponadto panowie źle szukacie bo SONY NIE ZABEZPIECZA W KEY2AUDIO:P spróbujcie zklonować jako cactus 300 idzie jak masełko przynajmniej u mnie w ciągu 15 minut mam obraz na dysku czekam na posty posdrofionka |
mi sie udalo na cd romie lg32
;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam nagrywarkę LG 8400B i Key2Audio nie czyta. Przynajmniej za pomocą Clone'a. Próbowałem akcję z flamastrem, ale też mi nie wyszło. Muszę sobie chyba rzeczywiście stary CD ROM załatwić.
Pozdrawiam |
Jesli masz mozliwosc to probuj jakims muzealnym cd-romem 4x, one sa za glupie na takie sztuczki i czytaja jak gdyby nigdy nic;)
|
Jeżeli sprzęt nie czyta wprost płyty trzeba próbować różnych programów żeby ją zripować - można ją też clone'ować. Sukces uzależniony jest częściowo od sprzętu, częściowo od oprogramowania, jako też i wersji samego key2.
Użyj Cdexa, EasyCDDAExtractora, Eaca lub Feurio... lub czegoś innego. Jest metoda na pisak. Poza tym sądzę, że powinieneś wpisać w wyszukiwarce key2audio i nacinąć wiadomy klawisz. Na CDRForum dużo na temat key2 znajdziesz - dawno już napisanego, a pożytecznego. |
Key2Audio
co sądzicie o tym zabezpieczniu?
Czy jak ma sie nagrywarke ktora nie obsluguje tego systemu to da sie to jakos obejsc? Moze jakis program? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:32. |