![]() |
biblioteki ikon dla Total (Windows) Commandera
poszukuję w/w bibliotek pozwalających zmieniać wygląd ikon katalogów i plików w oknach TC lub WC, gdzieś w necie były, ale qrde nie mogę znaleźć, mają rozszerzenie *.icl. Dajcie znać kochani jak coś znajdziecie.
|
Pliki .icl to nie są jakieś specjalne dla Total Commander'a. Są to pliki "bibliotek ikon" (icon library) i można sobie je samemu utworzyć np. przy pomocy Microangelo. Do Microangelo jest dołączonych też kilka przykładowych bibliotek.
Pozdro MinX |
wiem, wiem, ale do Wincomma gdzieś były gotowe, nie chce mi się rysować, takie fajne wodotryski, znudziły mi się już te standardowe żółte katalogi.
|
Ilość załączników: 1
W załączniku jest przykładowy plik icl dla Total Commandera oraz opis jak podmienić ikony z tego archiwum na własne. Jak na razie nie namierzyłem nic innego w tym temacie.
Pozdro MinX |
... o to właśnie chodziło, dzięki MinX:), tylko było tego dużo więcej, wiem, że można było ustawiać ikony z McOS, BeOS, Linuxa itd. W każdym bądź razie szukam dalej.
|
OK. temat zamknięty, dostałem ładną kolekcję bibliotek od nieznanego forumowicza. Fajna zabawka :cool: .
|
a gdybyuś je tak tu wrzucił??? z ciekawości bym sobie to zobaczył
|
... sorry, nie pomyślałem o Was, załączam wraz z przeglądarką ikon.
|
fenks
|
Znalazłem fajny PowerPack do WC/TC zawiera mnóstwo ikon i pełno narzędzi: http://www.softnews.ro/public/cat/12/2/12-2-63.shtml.
|
... i jeszcze jedna porcja ikon
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:33. |