![]() |
Zoo_Tycon
:'( niewiem czemu zawsze mi kopie plytke jak chce przegrac ta gre clonem cd gra ma zabezpieczenie starym safedisk jak dobze skonfigurowac clony xxl ??
|
go away
Po cholere chcesz to kopiować to jest staroć
DAJ SOBIE SPOKOJ |
Re: go away
Cytat:
Moja odpowiedz brzmi: nie wiem:D ale ja bym zrobil tak od razu odpalam Clona zaznaczam odczyt subkanalow danych oraz audio i to wszystko powinno pojsc. Jeszcze jedno najpierw zapisz na dysk, a pozniej sprawdz na RW jezeli nie chcesz tracic plytki. |
Nie ClonyXXL tylko ClonCd.8)Ustawienia znajdziesz tutaj8)
|
Cytat:
|
Nie rozumiem dlaczego masz z tym problem. Używam ClonyXXL i nie sprawia mi żadnych kłopotów z safedyskiem (niezależnie od wersji).
Po zeskanowaniu płyty uruchamiam bezpośrednio CloneCD i klikam ikonę ustawień xxl i jest wszystko git. Chyba że masz starszego Clone'a. Jeśli tak to proponuję nowszą wersję. |
Cytat:
|
wsztstko teraz dziala ale clone cd stracilo waznasc ma ktos jakiegos cracka ??
|
ja akurat mam problem z przegraniem safedisk'a. wlaczam clonyxxl, wszystko pieknie wykrywa, ustawia, wiec odpalam clonecd tam zaznaczam odpowiednia ikonke z podpisem "clonyxxl" i daje zeby zgrywalo jako obraz na dysk... i przy 80% siada totalnie... :(
tzn. zatrzymuje sie na dluzsza chwile pare razy (i tak byc chyba powinno, bo zabezpieczona)ale w koncu przejdzie i idzie dalej. ale na tych 80% nic..., nagrywarke mam stosunkowo krotko, wiec jest to moja pierwsza plytka zabezpieczona safediskiem i nie chce mi jej dalej przegrac. zatrzymuje sie na 80% i idzie juz powolutku (x0,1). zostawilem nawet kompa na noc ale poszlo zaledwie do 87%, wiec sie wkurzylem i wylaczylem... probowalem juz pare razy i zawsze to samo. BTW ta gierka to AOE II: the conquerors expansion (dodatek do AOE II), nagrywarka to "Teac CD-W524E". pomozcie!!!:o :( bo chyba nie powinno plyty przegrywac pare dni:( ;) |
kurde ustawilem clony xxl tak jak pisalo na www.cdrinfo.pl
i nic jak przegrywam plytke mam zaznaczone szybkie omijanie bledow i naprawa slabych sektorow a i tak po nagraniu ona ma to zabezpieczenie moja nagrywarka Lite-On 40125S a nagrywa z 4,5 min a normalnie jak niema zabezpieczenia to nagrywam okolo 2min (oczywiscie z dysku obraz na plytke ) |
Cytat:
Przeciez zrobiles kopie 1:1. Tak powinno byc. Aby pozbyc sie zabezpieczenia musisz zrzucic wszystko na dysk i wypalic z crackiem. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:32. |