Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Zoo_Tycon (https://forum.cdrinfo.pl/f2/zoo_tycon-12394/)

gero 07.11.2002 17:14

Zoo_Tycon

:'( niewiem czemu zawsze mi kopie plytke jak chce przegrac ta gre clonem cd gra ma zabezpieczenie starym safedisk jak dobze skonfigurowac clony xxl ??

zibix 08.11.2002 01:33

go away

Po cholere chcesz to kopiować to jest staroć
DAJ SOBIE SPOKOJ

/||\aster 08.11.2002 01:50

Re: go away

Cytat:

zibix1 napisa***322;(a)
Po cholere chcesz to kopiować to jest staroć
DAJ SOBIE SPOKOJ

Tutaj kolega nie pytal sie czy to jest staroc, tylko o to jak skonfigurowac Clonyxxl.
Moja odpowiedz brzmi: nie wiem:D ale ja bym zrobil tak od razu odpalam Clona zaznaczam odczyt subkanalow danych oraz audio i to wszystko powinno pojsc. Jeszcze jedno najpierw zapisz na dysk, a pozniej sprawdz na RW jezeli nie chcesz tracic plytki.

faco 08.11.2002 04:12

Nie ClonyXXL tylko ClonCd.8)Ustawienia znajdziesz tutaj8)

TOMMYx 08.11.2002 12:17

Cytat:

faco napisa***322;(a)
Nie ClonyXXL tylko ClonCd.8)Ustawienia znajdziesz tutaj8)
Nie ClonCD tylko CloneCD :D ;)

Arkasza 08.11.2002 13:40

Nie rozumiem dlaczego masz z tym problem. Używam ClonyXXL i nie sprawia mi żadnych kłopotów z safedyskiem (niezależnie od wersji).
Po zeskanowaniu płyty uruchamiam bezpośrednio CloneCD i klikam ikonę ustawień xxl i jest wszystko git. Chyba że masz starszego Clone'a. Jeśli tak to proponuję nowszą wersję.

/||\aster 08.11.2002 14:39

Cytat:

Arkasza napisa***322;(a)
Nie rozumiem dlaczego masz z tym problem. Używam ClonyXXL i nie sprawia mi żadnych kłopotów z safedyskiem (niezależnie od wersji).
Po zeskanowaniu płyty uruchamiam bezpośrednio CloneCD i klikam ikonę ustawień xxl i jest wszystko git. Chyba że masz starszego Clone'a. Jeśli tak to proponuję nowszą wersję.

Po co nowsza ver. Nawet 3 by to przegral, widac ze nie jestes w temacie;)

gero 08.11.2002 15:37

wsztstko teraz dziala ale clone cd stracilo waznasc ma ktos jakiegos cracka ??

ike 08.11.2002 16:39

ja akurat mam problem z przegraniem safedisk'a. wlaczam clonyxxl, wszystko pieknie wykrywa, ustawia, wiec odpalam clonecd tam zaznaczam odpowiednia ikonke z podpisem "clonyxxl" i daje zeby zgrywalo jako obraz na dysk... i przy 80% siada totalnie... :(
tzn. zatrzymuje sie na dluzsza chwile pare razy (i tak byc chyba powinno, bo zabezpieczona)ale w koncu przejdzie i idzie dalej.
ale na tych 80% nic...,
nagrywarke mam stosunkowo krotko, wiec jest to moja pierwsza plytka zabezpieczona safediskiem i nie chce mi jej dalej przegrac. zatrzymuje sie na 80% i idzie juz powolutku (x0,1). zostawilem nawet kompa na noc ale poszlo zaledwie do 87%, wiec sie wkurzylem i wylaczylem...
probowalem juz pare razy i zawsze to samo.
BTW ta gierka to AOE II: the conquerors expansion (dodatek do AOE II), nagrywarka to "Teac CD-W524E".

pomozcie!!!:o :(
bo chyba nie powinno plyty przegrywac pare dni:( ;)

gero 08.11.2002 16:50

kurde ustawilem clony xxl tak jak pisalo na www.cdrinfo.pl
i nic jak przegrywam plytke mam zaznaczone szybkie omijanie bledow i naprawa slabych sektorow a i tak po nagraniu ona ma to zabezpieczenie
moja nagrywarka Lite-On 40125S a nagrywa z 4,5 min a normalnie jak niema zabezpieczenia to nagrywam okolo 2min (oczywiscie z dysku obraz na plytke )

Weron 08.11.2002 17:10

Cytat:

gero napisa***322;(a)
kurde ustawilem clony xxl tak jak pisalo na www.cdrinfo.pl
i nic jak przegrywam plytke mam zaznaczone szybkie omijanie bledow i naprawa slabych sektorow a i tak po nagraniu ona ma to zabezpieczenie
moja nagrywarka Lite-On 40125S a nagrywa z 4,5 min a normalnie jak niema zabezpieczenia to nagrywam okolo 2min (oczywiscie z dysku obraz na plytke )

Nic w tym dziwnego/
Przeciez zrobiles kopie 1:1.
Tak powinno byc.
Aby pozbyc sie zabezpieczenia musisz zrzucic wszystko na dysk i wypalic z crackiem.

/||\aster 08.11.2002 19:00

Cytat:

gero napisa***322;(a)
wsztstko teraz dziala ale clone cd stracilo waznasc ma ktos jakiegos cracka ??
Wejdz tutajpo wiecej informacji.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:32.