Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Proste pytanie do moderatorów (https://forum.cdrinfo.pl/f5/proste-pytanie-moderatorow-12444/)

Nol 10.11.2002 08:08

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
O ****a
O ***** - [przyp. cenzor] :-D

brzuszki 10.11.2002 02:28

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
O ****a to po co ja się uczyłem 8 lat w podstawówce gramatyki i ortografii !?!?!??!?!?!?!
****a pisze sie przez "c" -curwa - po łacinie krzywa.
Pozdro

mati1700 10.11.2002 02:16

O ****a to po co ja się uczyłem 8 lat w podstawówce gramatyki i ortografii !?!?!??!?!?!?!

Pedros 09.11.2002 22:05

Re: Re: Re: Proste pytanie do moderatorów

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

I tu sie mylisz moj drogi , w j. p.sa juz poprawne dwa takie zwroty tak jak np poszlem poszedlem , juz teraz zalezy tylko od przyzwyczajenia.

A niech to... człowiek się jednak uczy całe życie. :(

SoBal 09.11.2002 11:03

Re: Re: Re: Proste pytanie do moderatorów

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

I tu sie mylisz moj drogi , w j. p.sa juz poprawne dwa takie zwroty tak jak np poszlem poszedlem , juz teraz zalezy tylko od przyzwyczajenia.

Zgadza się, jako że poszlem jest formą zwyczajową to została uznana za poprawną (hic!).

Druss 09.11.2002 04:56

Re: Re: Proste pytanie do moderatorów

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Śmieszy powiadasz...
Jeśli chodzi Ci o inną nazwę penisa to akurat pisze się to przez ch, a nie przez h - wystarczy wziąć do ręki słownik j.p. albo np. worda :P
Języka polskiego - jak się już go używa - nie można się uczyć z płotów ;)
Tak samo jak się nie pisze (mówi) zeszłeś tylko zszedłeś

faco 09.11.2002 04:31

Cytat:

SoBal napisa***322;(a)
...******** i ****** no i ***** oraz *******, poza tymi wyrazami jest sa jeszcze takie jak: ***, ****, ******, *****, ***** i ***********. No i a'propo płci i roznych aspektow z nia zwiazaynych: *****, ** ****, *******, ******* i ********...

Pozdrawiam :)

SoBal! ale dałeś czadu, tylu gwiazdek na raz jeszcze nie widziałem.:o :o :o :o :o :o

Pedros 09.11.2002 03:37

Cytat:

SoBal napisa***322;(a)
... Mam nadzieje ze tymsamym rozwialem wszelkie watpliwosci co do slow ktore mozna stosowac na Forum...

:-D 8)

SoBal 09.11.2002 03:23

Przychylając się do prośby jednego z użyszkodników :) Forum, wymieniam wyrazy które znajdują się na Censor List:
Po pierwsze ******** i ****** no i ***** oraz *******, poza tymi wyrazami jest sa jeszcze takie jak: ***, ****, ******, *****, ***** i ***********. No i a'propo płci i roznych aspektow z nia zwiazaynych: *****, ** ****, *******, ******* i ********.
Mam nadzieje ze tymsamym rozwialem wszelkie watpliwosci co do slow ktore mozna stosowac na Forum

Pozdrawiam :)

Pedros 09.11.2002 02:16

...and

Ilość załączników: 1
Z życzeniami miłej atmosfery w komunikowaniu się ze współ-"użyszkodnikami" (skąd ja znam takie wyrazy?) i ku polepszeniu nadszarpniętej ostatnio atmosfery na forum plik ten zamieszczam :)

Pobierajcie i komunikujcie się :):-D

Pedros 09.11.2002 01:09

Re: Proste pytanie do moderatorów

Cytat:

lopus napisa***322;(a)
Śmieszy mnie ostatnio...
...o ile wiem to słowo pisze sie przez samo h a tylko blondynki piszą przez ch...

Śmieszy powiadasz...
Jeśli chodzi Ci o inną nazwę penisa to akurat pisze się to przez ch, a nie przez h - wystarczy wziąć do ręki słownik j.p. albo np. worda :P
Języka polskiego - jak się już go używa - nie można się uczyć z płotów ;)
Tak samo jak się nie pisze (mówi) zeszłeś tylko zszedłeś

lopus 09.11.2002 00:17

Jutro zamieszcze tutaj b.ciekawy artykuł z czasopisma ,które przegladałem w EMPIKU.Rozwieje on kupe problemów i dylematów na tym forum (tak mysle).Ale to jutro, bo dzis nie mam skanera...

Monter 09.11.2002 00:10

Cenzor wyłapuje pewne ciągi liter w słowach, czasem jest nadgorliwy... poprawiłem pare zauważonych błędów i jak ktoś 'podsluchuje' to juz nie ma gwiazdek...

Yahol 08.11.2002 23:54

Juz tez raz zwracalem uwage, ze nie moge napisac ******! I co?
NIC! Cisza! Czemu? przeciez sa to normalne wyrazy, a nie wulgaryzmy!
gwiazdki to pipsz! Taka przyprawa!:-D

lopus 08.11.2002 23:32

Proste pytanie do moderatorów

Śmieszy mnie ostatnio,że pisząc odpowiedzi na pytania spotykam coraz więcej wygwiazdkowanych wyrazów.Oczywiście nie są one obrazliwe ani powszechnie zakazane!!! Nie można np:napisać podsłu****e,o ile wiem to słowo pisze sie przez samo h a tylko blondynki piszą przez ch ,żeby był dłuższy.No a już szczytem przegięcia jest to że nie można użyć słowa *****. Prosze podajcie liste zakazanych wyrazów ,bo posty tracą czytelność i jeszcze troche to bedą wyglądać tak -******** ***** f****** r******** ***y*******
No i co jest ten mój post czytelny???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:17.