![]() |
Re: Re: Ja nie powiedziałem że się nie cieszę.....
Cytat:
Jak się ma WC to temperatura niestraszna.8) 8) 8) 8) 8) |
Re: Ja nie powiedziałem że się nie cieszę.....
Cytat:
|
Ja nie powiedziałem że się nie cieszę.....
...wręcz przeciwnie, cieszę się bardzo, a gierki chodzą SPOKO !!!!!! (aczkolwiek DOOMA 3 WOLE NIE SPRAWDZAĆ)
|
Re: mam,co mam
Cytat:
Brzuszki święta racja ! Mi mój 550Mhz PIII przynosi do dzisiach ogrom radochy - NFS HP2 idzie w 1024x768 jak bajka a co dopiero A1.7 XP ... |
mam,co mam
Jak nie będziesz umiał się cieszyć z tego co masz,to całe zycie będziesz nieszcześliwy,bo zawsze jest cos lepszego od tego co masz akurat-zwłaszca w kompach.
Pozdrawiam Brzuszek |
Więc niedługo będziesz miał sympatię do AMD. Przekonasz się, że robią naprawdę dobrej jakości procki.
|
Kupiłem AMD
Athlona 1.7 XP (i wcale się nie cieszę bo mam sympatię do intela, ale jak to zwykle bywa brak kasy :( ). A poza tym OK (tylko karta graficzna słabiutka GF2 mx 400 (ale jak to zwykle bywa brak kasy >> hehe >> :( ).
|
Cytat:
Miałem kiedys artukuł porównujący ten procek z PIII 800 ! Przy odtwarzani filmów DVD PIII był biały a Crusoe ledwo co jasno niebieski na zdięciu z kamery termowizyjnej ! |
Heh od razu dajecie najgorszy scenariusz:-D
Jak chłopak odpowie to sie dowiemy czy jest spoko czy nie;) |
Rzeczywiscie istnieje takie cos ale nie jest on demonem szybkosci. Z tego co tu widze jest to glownie procesor do notebookow bo pobiera malo energii i nie grzeje sie tak bardzo.
Cytat:
|
Re: Re: Witam, w końcu kupiłem kompa.
Cytat:
|
Cytat:
Mało znane ale jest ! www.transmeta.com http://www.transmeta.com/technology/..._morphing.html |
A moglbys dac jakies info o tym procku bo pierwsze co slysze:o :o
|
Witam !
E tam ! Kupił procka o nazwie CRUSOE* od Transmety.. to jest normalnie cacko !;) * Takie coś istnieje dla niepoinformowanych;) |
Ale moze zdecydowal sie na VIA???;p
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:39. |