![]() |
:( ech szkoda gadać :(
|
Do zainteresowanych
Nastąpił dzien 22 ............. i niestety moja kochana Sonia stwierdziła, że mnie kocha ale chce sie rozejść definitywnie i nieodwołalnie. Zgodziłem się na to - bo nie można zmusić kogoś do miłości - życzyłem jej szczęści i bede cierpiał tak jak cierpie od miesiąca - szkoda wielka szkoda niestety życie jest do dupuuuuu..
Dzieki wszystkim co mi życzyli szczęścia - niestety o kant to poczaskać - stwierdziłą że sie mną zmęczyła i po obronie (swojej) wyjeżdza do Wa-wy - acha jak ktoś pamieta niedawno sie sam broniłem i moje kochanie było ze mna - jak sie okazało juz wtedy chciała ze mna skonczyc tyle ze chciała mi oszczedzic stresów - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mam byc szczery dziwewczyny to zakłamane ...... ps) sorki za błedy literowe/ortograficzen jestem juz zdrowo wypity na ra odezwe sie jak dojde do siebie - o ile nie skoncze ze soba okazało sie ze 4,5 roku obietnic i miłasci zostało wyplute mi prosto w twarz. ****A MAĆ sorki mam dość ide śpać - przepraszam ale kumpel poszedł do domu i nie ma do kogo teraz otworzyc ust a musiałem sie gdzies wygadac na ran za jakis czas |
Tak, życie się nie kończy na 22. Walcz chłopie o kobietę. Naprawdę warto. Zbyt długo jesteś z nią aby tak zakończyć to.
|
Ja również trzymam kciuki za 22 ale czy tak czy siak życzę ci dalej powodzenia bo na 22 świat się nie kończy i musisz o tym pamiętać
|
dzieki za słowa otuchy ..... a życie pokaże co dalej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
walcze , ale coraz mniej juz mam siły - szkoda bo to były piekne czasy. Panowie jestem pewny juz na 99,98% ze kiszka i bede stanu wolnego ( umownie sie umówilismy ze 22 ostatecznie ustalimy co dalej ). Ale raczej watpie ......
|
Cytat:
|
... ale rozumiem jeszcze się nie rozwodzisz Sniper ?? powalcz bo napewno warto !!!
|
jacob - ty sie nie przejmuj - masz zone i do kogo sie przytulic nawet jak nie rozumie twojego poczucia humoru ( w sumie mam podobne ). Mnie moja kobieta odprawiła z kwitkiem po 4,5 stwierdzajac ze ja jej wogóle nie rozumiem - kurde ja jej nie rozumiem - ludzie chodze od 2 tygodni jak neptyk - kocham bestie a ona mnie odstawiła - ech takie parszywe zycie - zreszta nie bede was zanudzał swoimi problemami osobistymi
|
Dzięki a ja myślałem że to tylko ja mam takie krzywe poczucie humoru, nawet moja żona jak jej przeczytałem co dałem na topic popatrzyła z politowaniem i stwierdziła "ty chyba kochany jesteś bardzo śpiący że takie bzdety wypisujesz". :)
|
Kupa śmiechu ogólnie:P :-D :-D :-D
|
:-D :-D smieszny i kawał i piosenka:-D :-D
|
:-D jacoob smialem sie tak az sie poplakalem i zrobilem zwarcie w klawiaturze dlatego dopiero dzisiaj odpisuje :-D :-D
skad ty bierzesz takie kawaly :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:41. |