Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Za duzo glupich tematow. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/za-duzo-glupich-tematow-12504/)

/||\aster 10.11.2002 03:26

Za duzo glupich tematow.

Ostatnio na forum pojawia sie bardzo duzo glupich tematow, sam bylem autorem 2 chyba, ale teraz jest wysyp takich tematow wszedzie, nawet mi zaczelo to przeszkadzac gdzie sie nie obejrzysz to jakis glupi topic. Apeluje do wszystkich forumowiczow o zaprzestanie zasmiecania forum glupimi topicami. Chodzi mi glownie o dzial CDR Forum, o off topic mniej bo wkoncu to off topic;). Jak macie cos smiesznego to do off topic tak jak to robia bywalcy ostatnio wiecej pojawia sie smiesznych animacji i to mi sie podoba, ale nie lubie gdy ktos pisze bzdury i bez sensu. Apeluje rowniez do swiezych uzytkownikow o zaprzestanie zasmiecania forum glupimi odpowiedziami w celu nabicia sobie postow, bo ta praktyke stosuje kilku nowych uzytkownikow (chodzi o dzial CDR Forum i inne ale powtarzam zostawcie w spokoju CDR FORUM).
Koniec przeslania :)
greetz
P.S.
Ja tez juz zaprzestaje z glupimi odpowiedziami.

Pedros 10.11.2002 09:05

Re: Za duzo glupich tematow.

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
... Apeluje do wszystkich forumowiczow o zaprzestanie zasmiecania forum glupimi topicami. ...
:-D
To idźmy dalej - użyszkodnicy - nie zaśmiecajcie forum swoją obecnością :-D

ZiP 10.11.2002 09:49

Za oknem jesień... wszyscy się bardzo nudzą. Ciemno, zimno, (u mnie w mieście padał śnieg :o) więc każdy woli siedzieć w domku, przed komputerem i pisać głupoty na forum 8)

brzuszki 10.11.2002 09:49

Re: Re: Za duzo glupich tematow.

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

To idźmy dalej - użyszkodnicy - nie zaśmiecajcie forum swoją obecnością :-D

A ja - kurcze - będę zasmiecał - i juz!

Laser 10.11.2002 09:53

Witam !

Jakby co przyjdzie administrator i posprząta !;)

brzuszki 10.11.2002 10:19

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Jakby co przyjdzie administrator i posprząta !;)

Myslę,że przyjdzie,ale-nie posprząta.
Takie "głupoty" to albo pytania kolegów -a i moje często-którzy nie wiedzą rzeczy podstawowych,albo różne takie tam,które jednak bardzo integrują forumowiczów i jest to dobre.
Dla mnie ingerencje BD-jakże częste,zą oznaką jego zaangażowania w życie forum.Puszczają mu czasem nerwy,ale to ludzkie,a gość jest łebski i dobrze,że jest z nami.
Zaś próby usunięcia "głupot" mogą zaowocować niepotrzebnym stresem nowych na forum.A to forum jest też dla nich i dobrze,ze próbują tu zaistnieć,choć meretorycznie,często..hmm.
Nie każdy jest tak oblatany jak ****** - autocenzura,a Forum powinno pomagać wszystkim zainteresowanym.
Taki Monter to dla mnie jakas maszyna bez uczuć sterowana regulaminem,ale jest potrzebny.Mógłby czasem mięchnąć jak np. ****
-autocenzura,u mnie by zyskał.Nie chodzi chyba o to byśmy wypalali swoje płytki na kolanach.

Monter 10.11.2002 10:40

Cytat:

Myslę,że przyjdzie,ale-nie posprząta.

Racja :D
Cytat:

Taki Monter to dla mnie jakas maszyna bez uczuć sterowana regulaminem

Niop, skąd wiedziałes? :) Właśnie mam zamiar dołożyć sobie pamięci :P :D:D:D

brzuszki 10.11.2002 10:43

Cytat:

Monter napisa***322;(a)

Racja :D

Niop, skąd wiedziałes? :) Właśnie mam zamiar dołożyć sobie pamięci :P :D:D:D

Próbuję Cie kokietować Mój Słodki!

faco 10.11.2002 13:21

To może przydałby się nowy dział pt. GŁUPIE TEMATY.:o :D:P

Pawel_k 10.11.2002 13:31

Cytat:

faco napisa***322;(a)
To może przydałby się nowy dział pt. GŁUPIE TEMATY.:o :D:P
nie ma glupich tematow sa tylko glupie odpowiedzi;) :-D a tak troche bardziej serio to od tego chyba jest "off topic" no chyba ze zalorzymy "on topic" gdzie bedziemy analizowali "darwinowskie" zachowania duetow czlowiek&komputer ;):-D w sumie to gdzies tam na dalekim wschodzie jakich skosnooki wytrzymal cos ponad 48 godzin przed kompem bez jedzenia i innych tego typu pierodl co zaowocowalo wizyta kostuchy:( :)

paput2000 10.11.2002 17:52

Co to za głupi topic ?:-D :-D :-D

tomgoo 10.11.2002 18:05

co prawda toprawda
jest coraz wiecej głupich tematów;)
a mnie coraz częsciej nie chce sie odpowiadać na żadne tematy:D

Pedros 10.11.2002 18:23

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)

....
Taki Monter to dla mnie jakas maszyna bez uczuć sterowana regulaminem,ale jest potrzebny.Mógłby czasem mięchnąć jak np. ****
-autocenzura,u mnie by zyskał.Nie chodzi chyba o to byśmy wypalali swoje płytki na kolanach.

Monter twardy jest.
Jak Stalowy Szczur. ;)

Szakal 10.11.2002 20:44

... nic dodać nic ująć - nabijają sobie posty :P

Szakal 10.11.2002 20:44

... nabijają i nabijają

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:34.