![]() |
Nie mam dzwięku w filmach z kodekami AC3!!!! POMOCY!!!
Mam duzy problem. Mianowicie mam nastepujący sprzęt: Plyta główna Gigabyte i845 PE RAID, 512 DDR-RAM, Procesor P4 2,5 GHZ (nie krecony), SB Audigy, GeeForce TI 4200 128 DDR-RAM, 160 GB HDD i takie tam inne... Wszystko simga OK poza filmami w ktorych urzywany jest kodek do dzwieku AC3. Jak go zainstaluje to niby wszystko jest OK, ale przy uruchomieniu filmu wywala blad "Ten program wykonal niedozwolona operacje...". Mam chyba z 10 roznych wersji kodeka AC3 i nic... Co jest grane??? Mam 3 Windowsy (XP,ME i 98 SE) POMOZCIE, bo nie wiem co sie dzieje!!!:( Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz... alberto6@poczta.onet.pl
|
Re: Nie mam dzwięku w filmach z kodekami AC3!!!! POMOCY!!!
Cytat:
wykasuj wszystkie kodeki ... i zainstaluj Nimo Codec Pack ze strony www.filemirrors.com jesli to nie pomorze to bedziemy sie martwic P.S. pozazdrościć sprzętu :) |
Podziekowania!
Stary, jestes MEGA BOSSEM!!!;) Ten mega pack kodekow jest po prostu rewelacyjny;) Zainstalowalem wszystkie i wszystko smiga;) DZIEKI WIELKIE, masz u mnie flasie;) Pozdrawiam!
|
Mega Boss (ale sie podjarałem :) :) :) )
nie żadnym mega bossem tylko czytam forum :) |
Jest nowsza wersja http://w1.131.telia.com/~u13114434/Nimo50Build8.zip Pozdrawiam
|
Thanx!
Dzieki za informacje o nowej wersji kodeka;) Pozdrawiam!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:22. |