![]() |
[QUOTE]tomgoo napisa***322;(a)
[B]....a świstak siedzi i zawija je w te sreberka....: Świstak faktycznie siedzi,ale w ciupie - bo sreberka były kradzione.:-D :-D :-D |
Cytat:
To i ban(an)ów też nie masz? To drobne niedopatrzenie :-D na pewno zostanie naprawione :-D o ile będziesz moderatorem :) |
....a świstak siedzi i zawija je w te sreberka....:P
|
Cytat:
Myslalem, ze bedzie gorzej :D A klodek nie mam ;) |
No ładnie ,panowie.My do niego z sercem, a już niedługo on do nas z widelcem(lub kłódką).;p
|
Ja tez dopowiem czolgiem Bartez:) Gratuluje zyczliwego przyjecia na forum (chyba reszta teamu ci zazdrosci:P ), ale nie martw sie - to sie skonczy jak tylko zaczniesz moderowac hehe:-D
|
kurcze ja jak zwykle zaspałem ale lepiej pózno niż wcale a więc witam i pozdrawiam nowego team membersa:)
|
Cytat:
Nie martw sie, nie bede sie zastanawial nad Twoja xywka :D Zostawiam to koledze mapsajm'owi, moze tez cos ciekawego odkryje ;):D |
Ja już brałem udział w dyskusji ,ale zapomniałem sie przywitać:Cześć B4rtez ...i nie zastanawiaj się nad moją xywką ;)
|
Cytat:
Witam Adik :) Thx mapsajm, mysle, ze nie bede sie nudzil z wami :D |
Cytat:
"witamy w rodzinie radia maryja, czym możemy służyć?":-D miłej zabawy z nami, B4rtez:) |
to ja również się przywitam- witamy w Rodzinie;)
|
:D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
no to witaj nowy team memberze;)
|
Re: Re: pytanie do nowego team membersa
Cytat:
Co prawda mieszkam pod Łodzią ale zauwazyłem niespodziewany przyrost populacji wilków w tej okolicy ... nie wiem co jest grane ! dobra końce bo właśnie jeden próbuje mi kolacje zwinąc ! PS: Pozdrowiena dla nowego TMembersa ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59. |