Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Zabezpieczona płyta Audio (https://forum.cdrinfo.pl/f2/zabezpieczona-plyta-audio-12638/)

grzeniu 13.11.2002 21:07

Re: Re: Re: Re: Re: Zabezpieczona płyta Audio

Cytat:

tomall0 napisa***322;(a)

Laska, łaska już zajrzałem, tylko mam pytanko. Który jest lepszy EAC, czy Easy CD DA Extractor?

EAC, tylko poczytaj jak go dobrze skonfigurowac - gdzies tam jest to opisane.

tomall0 13.11.2002 21:06

Re: Re: Re: Re: Zabezpieczona płyta Audio

Cytat:

grzeniu napisa***322;(a)

A zajrzec do dzialu download na cdrinfo to nie laska???

Laska, łaska już zajrzałem, tylko mam pytanko. Który jest lepszy EAC, czy Easy CD DA Extractor?
Ten programik jest za free?

grzeniu 13.11.2002 20:57

Re: Re: Re: Zabezpieczona płyta Audio

Cytat:

tomall0 napisa***322;(a)

Spoko, dajcie cynk sk±d mogę poci±gn±ć ten programik.

A zajrzec do dzialu download na cdrinfo to nie laska???

tomall0 13.11.2002 20:08

Re: Re: Zabezpieczona płyta Audio

Cytat:

-- = BebeK = -- napisa***322;(a)

Ta plyta nie jest zabezpieczona. Wystarczy EAC i mozesz spokojnie zgrac sobie track'i.
BTW: EAC to najlepszy program do ekstrakcji muzyki :cool:

Spoko, dajcie cynk sk±d mogę poci±gn±ć ten programik.

-- = BebeK = -- 13.11.2002 12:31

Re: Zabezpieczona płyta Audio

Cytat:

tomall0 napisa***322;(a)
Ostatnio wpadła mi w ręce najnowsza płyta Papa Roach. We wieży spoko. Wrzuciłem na kompa i zgłupiałem. Na płycie było bodajże 5 plików, w tym jeden na Quick Time, dwa pliki video, i jakie¶ dwa inne, ale ani ¶ladu plików muzycznych, żadnej ikony odtwarzacza QCD.Nero pokazuje 2 sesje, pierwsza audio, druga data. Za pomoc± Nero można zgrać tylko drug± sesję czyli data, audio nie. Znowu za pomoc± Easy Cd Da Extractora można zgrać audio normalnie. Czyżby płyta była zabezpieczona, wieża czytała tylko pierwsz± sesje, a komp tylko drug±, przecież komp powinien czytać obie. Dodam, że jak recznie uruchomie QCD to muza spoko. Clony XXl wykryło CD Extra, ptaszek przy nadpalaniu.
Ta plyta nie jest zabezpieczona. Wystarczy EAC i mozesz spokojnie zgrac sobie track'i.
BTW: EAC to najlepszy program do ekstrakcji muzyki :cool:

kikucijo 12.11.2002 23:23

NERO daje sobie spokojnie rady z CD EXTRA !!!

NERO daje sobie spokojnie rady z CD EXTRA !!!
Przynajmniej z moim liteonem :)

pozdrowienia

grzeniu 12.11.2002 22:23

Pewnie wlasnie CD-Extra, jak podaje clony xxl. Zrzuc te muze na dysk Extraktorem skoro ci widzi tracki, choc nero tez powinien, i wypal na plytke...i juz mozesz sie cieszyc muzyka na kompie.:)

tomall0 12.11.2002 21:54

Re: Zabezpieczona płyta Audio

Cytat:

tomall0 napisa***322;(a)
Ostatnio wpadła mi w ręce najnowsza płyta Papa Roach. We wieży spoko. Wrzuciłem na kompa i zgłupiałem. Na płycie było bodajże 5 plików, w tym jeden na Quick Time, dwa pliki video, i jakie¶ dwa inne, ale ani ¶ladu plików muzycznych, żadnej ikony odtwarzacza QCD.Nero pokazuje 2 sesje, pierwsza audio, druga data. Za pomoc± Nero można zgrać tylko drug± sesję czyli data, audio nie. Znowu za pomoc± Easy Cd Da Extractora można zgrać audio normalnie. Czyżby płyta była zabezpieczona, wieża czytała tylko pierwsz± sesje, a komp tylko drug±, przecież komp powinien czytać obie. Dodam, że jak recznie uruchomie QCD to muza spoko. Clony XXl wykryło CD Extra, ptaszek przy nadpalaniu.
Czyżby to było zabezpieczenie Cactus Data shields?

tomall0 12.11.2002 21:44

Zabezpieczona płyta Audio

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:25.