![]() |
Do użyszkodników sieci ACN(głównie z W-wy)
Panowie.Jasna cholera mnie już bierze.Od około tygodnia mam straszną bryndzę z dostępem do sieci.Po prostu tragedia.Już lepiej ciągnie na łączu telefonicznym.Miła pani z obsługi klienta cały czas tłumaczy to awariami lub przebudową.Czy wy macie jakieś kłopoty z ACN?
|
To prawda u mnie też chodzi fatalnie myślałem że to wina mojego kompa a konkretnie programów jakie testowałem. trochę mnie pocieszyłeś ale tak sobie teraz myślę że to moze być wina udostępniania sieci nowym zabudowaniom .Po drugiej stronie osiedla Acn zostało dopuszczone do kablowania i na gwałt robią instalację , wcześniej nie było to możliwe bo agencja wojskowa nie wydawała zezwolenia więc jeżeli w całej wawie osiedla wojskowe na to zezwoliły to może to jest powód?
|
Co prawda żadna to pociecha ,że i u ciebie kiła, ale przynajmniej jest nadzieja, że to tylko przejściowe kłopoty.Dzięki za odzew jacoob.Pozdrówka.
|
Przejscowe:-D klopoty w calej ACN:-D U mnie tez!
|
Cytat:
|
Witam czy ewent. ktos mi powie co to za siec ta ACN. jestem z Warszawy i żywo interesuje sie dost. do sieci .dosłownie kilka szczegów dzieki .
|
Cytat:
|
dzieki za info powinienem sie domyslec po -ACN
|
Zdaje sie, ze chodzi o to, ze na 200.000 przylaczy chodzi obecnie 300.000 uzytkownikow:-D ( i to maja wykupione abonamenty nie po 128 kb/s, ale wieksze!) i ich liczba wzrasta! W koncu cos musi ustapic:-D
Pada transfer, serwery i wszystko (pod takim obciazeniem to sie nie dziwie) A teraz ACN po raz kolejny zmienia wlasciciela - to i ilosc uzytkownikow ma znaczenie8) |
ACN stoi w miejscu
ACN stoi w miejscu. Miało być tanio - przez chwilę było, potem pojawili się konkurenci i dzisiaj nie ma już właściwie niczego, co można zaproponować klientowi. Nawet GSM odstrasza bo lepszą ofertę klient dostanie w salonie.
|
Kolego acn, jakbyś nie raczył zauważyć, to ta dyskusja skończyła się ponad 8 lat temu. Następny taki wybryk i się pożegnamy.
|
To chyba rekord... :D :niepow:
|
Cytat:
Tak pomijając zaawansowaną archeologię (gratulacje) - to przecież Aster (jeżeli o tym mowa) zniknięciu ulega - czyli rusza się pionowo do dna. 6 grudnia 2010 r. został sprzedany - szczęśliwym nabywcą jest UPC. Pewnie zintegrują (jak to zrobiła Vectra ze Spray) i marka zniknie z rynku. |
Może chociaż będzie można się dodzwonić na ich blue line w rozsądnym czasie. Bo teraz bez wiszenia godzinę na telefonie jeszcze mi się nie udało. Nie mówiąc już o kilometrowych kolejkach w BOK-u.
Musze jednak przyznać, że na internet od astera nie narzekam. Mam nadzieję, że po przejęciu przez UPC to się nie zmieni :) |
Lepiej niech się zmieni :D Na standardy UPC - nie będziesz rozczarowany...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:41. |