![]() |
Cytat:
natomiast mysz jest wpiete bezposrednio na kabelku do USB i nie mam problemu |
Cytat:
Ja mam "Cordless MouseMan Optical" Logitech i jej nie wykrywa.:( Nie wiem jak u ciebie BD. ale u mnie ona chodzi razem z klawiaturą(zestaw bezprzewodowy), może to jest przyczyna. |
Cytat:
1. ja uzywam myszki na USB Logitech MouseMan (optyczna) i dziala bez problemu :) 2. a akurat z czystej wygody zawsze mam na auto :) wiec przynam sie szczwerze nie wiedzialem iz to ma znaczenie dla DI - sie czlowiek uczy cale zycie |
Dwie sprawy.
1. DriveImage nie wykrywa myszy USB - teraz mam dwie (USB i com2). 2. BIOS - wykrywanie HDD musi być auto, ja od zawsze miałem manualne. |
Cytat:
z ciekawosci napisz nam jak rozwiazales problem ... |
Dzięki za zainteresowanie.;)
Już sobie poradziłem.:) |
Cytat:
|
[QUOTE]faco napisa***322;(a)
[B]Robiłem obraz czystego systemu i pozainstalowaniu oprogramowania, finał zawsze taki sam.:( Utwórz dwie dyskietki w\w programem i spróbuj z nich. W BIOSie oczywiście bootowanie z dyskietki. |
Robiłem obraz czystego systemu i pozainstalowaniu oprogramowania, finał zawsze taki sam.:(
Może trzeba coś włączyć, lub wyłączyć w biosie.? Jednak system musi ruszyć w dosie, w taki sposób, żeby widział NTFS. |
Cytat:
Napisz, czy robisz obraz 'czystego' systemu ze sterownikami do sprzętu, czy też masz jeszcze jakieś aplikacje zainstalowane? |
Właśnie chciałem zrobić sobie obraz, i napotkałem na problem.
Kiedy komputer mi restarkuje w dosie by zacząć kompresję, i widać już okno DriveImage, robi się czrny ekran i samoczynny restart komputera. Co może być przyczyną? |
Re: Drive IMage2002
Cytat:
Krótko mówiąc - POLECAM !!! |
Drive IMage2002
Czy robił ktoś obraz partycji NTFS (WinXp) na HDD przy pomocy Drive Image 2002?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:37. |