![]() |
koniec tematu - co za duzo to nie zdrowo
PS. od teraz posty w stylu "mi tez wyslij" "przeslij na maila" itp beda od razu usuwane - oczywiscie dotyczace crackow seriali itp |
Dla wszystkich nieumiejętnych, niecierpliwych lub nie mających czasu na "jedyny dobry program eDonkey/eMule" link na serwerze ftp w PL.
tu byl link / Majonez |
ja już mam hahaaahhahaha:D
|
Dla wszystkich zainteresowanych Alcoholików:
Program można ściągnąć w wersji 1.3.5.1112 Retail + serial ze strony: tu byl link /Majonez dział download. Ewentualnie mogę posłać na emila (waga pliku 3,5 M) __________________ DZIĘKI JUŻ SIĘ ŚCIĄGA !!! |
|
Cytat:
|
Dla wszystkich zainteresowanych Alcoholików:-D:
Program można ściągnąć w wersji 1.3.5.1112 Retail + serial ze strony: tu byl link /Majonez[/ dział download. Ewentualnie mogę posłać na emila (waga pliku 3,5 M) |
tu byl link /Majonez
|
Cytat:
|
kurcze z tego adresu co podal to nie mozna sciagac ! pomozcie gdzie ta wersja retail jest !
|
LAe tam niestety nie ma wersji programu samego do sciagniecia :/
|
tak z ciekawosci, co poza upgratowaniem daje rejestracja?
|
Cytat:
login:lukisaki pass:renatka tak mi jakos zapadło w pamieć;) |
Cytat:
Ech lezka sie kreci w oku. A tak swoja droga to Monter chyba masz za duzo czasu skoro czesto tutaj zagladasz? A moze bys jakis artykulik lepiej napisal zamiast przesladowac biednych forumowiczow :P |
Jest stronka w Internet gdzie można pobrać najnowszą wersję Alcoholu 120% wersję retail razem z serialem. N marginesie to niezły z niego programik.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:02. |