![]() |
safedisk 2.51 i nhl 2003
mam nagrywarke Teac W524E i chcialem przegrac nhl 2003.
dostalem plytke od kumpla, kopie oryginalu (zrobiona w ramach bezpieczenstwa;) ) i nawet nie zastanawialem sie czy jest zabezpieczona czy nie. odpalilem clona i zgralem ja na dysk z ustawieniami bodajze dla 'game'. poszlo bez najmniejszych problemow, jak zwykla plyta, wiec sie nie przejmowalem. ale dzisiaj cos mnie napadlo, zeby sprawdzic czy moze tkwi tam jakies zabezpieczenie. troche sie zdziwilem, jak w clony xxl okazalo sie ze to safedisk 2.51 z tego co wiem, moja nagrywarka nie powinna sobie z tym poradzic... a jednka udalo sie!!! zrobilem nawet bodajze przedwczoraj test na to czy zdola przegrac safediska 2.51 i sie nie udalo... w ogole nie otwieralo plyty (chociaz widzialo, ze jest troche zapisana), wiec pomyslalem sobie - trudno, nie przegrywa... na cdrinfo.pl tez pisze, ze "Teac CD-W524E : Kompatybilny z Safedisc v2.51 i nowszej - Nie"... a tu takie cos! dziwne, prawda ?? czyzby clony xxl sie mylil, czy moja nagrywara czyni cuda ?? :) |
To przegraj ten oryginal a nie jego kopie to sie przekonasz ze jednak cudow nie ma.
|
tylko ze z dostaniem oryginalu bedzie gorzej :P
ale dlaczego nadal wykrywa ze plytka jest zabezpieczona skoro da sie ja bez niczego przegrac ?? |
Albo zabezpieczenie zostalo zlamane nagrywarka ktora to umozliwia albo masz tam cracka ktory sam zalatwia sprawe no a clony nadal je wykrywa.
|
jasne! *****! zapomnialem;p
co by bylo gdybym mial oryginal z safediskiem 2.51 i chcial go u mnie przegrac (potencjalnie sie nie da...), jak mialbym to wtedy zgrac jako obraz na dysk (cracka moglbym dolaczyc dopiero pozniej:) ) |
Cytat:
|
aha czyli zrzucic na dysk sie da, niezaleznie jaka nagrywarka ??
czy tylko ta ktora obsluguje dane zabezpieczenie ?? np. moja nie obsluguje safediska 2.51, w ktorym ten nhl bylby zabezpieczony... jesli sie da zrobic image, to w takim razie jedynym warunkiem obslugi danego zabezpieczenia jest to czy da sie plytke nagrac bez zadnych crackow ?? zgrywanie na dysk nie ma zadnego znaczenia ?? czy tak ?? |
Ike - to sprobuj teraz w ta gre zagrac :P
Ja tez spokojnie sobie zgrywam NHL2003, FIFA2003, ale potem potrzebuje cracka na nocd bo SD 2.8 dziala wysmienicie :) O wlasnie, na NHL2003 jest bodajrze safedisk 2.8 a nie 2.51. |
gra idzie, nie ma problemu, bo ***** dolaczony mialem na "kopii bezpieczenstwa;) ", o czym juz chyba pisalem.
tylko wlasnie nie wiem czy sam ***** zalatwia cala sprawe wgrania obrazu plyty na cd ?? wystarczy ze dolacze do obrazu crackai juz da sie przegrac na odpowiedniej nagrywarce obslugujacej dane zabezpieczenie ?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:29. |