![]() |
Coś dla ambitnych wypalaczy? -czy to w ogóle możliwe
aby nagrać płytke(przerobić ją , nagrać poprawnie ) której zawartosc wcześniej została wyciagnięta z obrazu iso a teraz przy prubie instalacji gierki pojawia się < włóz orginalne cd > -ps: po prostu nie ma co robić i jak by sie dało to bym z tym walczył
|
Po pierwsze musialbys wiedziec czym konkretnie gra byla oryginalnie zabezpieczona ale i tak nie wydaje mi sie zeby cokolwiek w tej sytuacji dalo sie zrobic.
|
Probuj dorzucic cracka, jesli zadziala to mozesz nagrac plytke jeszcze raz razem z tym crackiem. Qrcze mam problem ze zrozumieniem tego co tam chaotycznie napisales....
|
dalsze wyjasnienie problemu............lukisakiego
to bardzo proste clony XXl nie wykrywa totalnie nic
kiedy bierzessz install (a płytka siedzi w napędzie )- pierdzi mi coby włóżyć orginalną płytke (z grą) chodzi oto że ta płytka to nie kopia nagrana 1:1 tylko wyciagnięta zawartośc z właściwego obrazu i tak pużniej nagrana (i z tąd taki komunikat |
Jesli masz jeszcze *iso tej gry to zamontuj je w daemonie albo w wirtualnym napedzie alcoholu i sprawdz czy wtedy bedzie dzialac - jesli tak, to zgraj to w locie na plyte np clonem i po sprawie. A nie rozumiem co u ciebie znaczy "wyciagnieta zawartosc z wlasciwego obrazu", moze tu wlasnie dales plame.
|
Re: dalsze wyjasnienie problemu............lukisakiego
Cytat:
Pozdrawiam Piotrek |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:57. |