![]() |
chat (post glownie do modearatorow i Team Memberow)
co wam powiem to wam powiem. ale wam powiem:). z tego czata (na stronie) nie da sie korzystac glownie ze wzgledu na predkosc dzialania. nie lepiej zalozyc go w Ircu? szybsze dzialanie, wygodniejsze w obslusze, wiecej funkcji. shella na pewno ktos ma wiec z botami problemu nie bedzie. a jak pomysl nie wypali to kanal sie zamknie i po problemie. zawsze warto sprobowac prawda?
licze na poparcie forumowiczow. |
zaglosowalem na nie ale jestem za (a nawet przeciw;)) dlaczego: sadze ze irc sie juz ludzia poprostu "przejadl" - maly ruch, archaiczny wyglad duzo spamu i wirusow (szczegolnie tych "autowysylajacych sie":() takze niesadze zeby tam nagle zaczeli masowo ludzie wchodzic bo od rozwiazywania problemow jest forum poza tym na takim irc zaraz zaczely by sie wojny na bluzgi miedzy userami forum itp itd :(
|
hmm a ja nie wiem na co zaglosowac, bo nie wiem czy wiecie, ale na ircu jest juz kanal #cdrinfo.pl, wiec zapraszam :)
|
Wiesz, jak wchodzą na Chat to nie zauważyli że są na IRC'u.:P
|
ale chat z cdrinfo.pl istnieje ;]
irc://irc.ircnet.pl/cdrinfo.pl ;] zapraszam |
Nie podejrzewałem, że ktoś jeszcze ten post wyciągnie :).
|
ja tez nie :P chcialem pospamowac troche zeby cdrinfo'wcy tez czasem lookneli na chat'a ;] pozdrawiam
|
za spamowanie jest wylot - pamietaj
|
Ilość załączników: 1
moge wiedziec o co tu chodzi ??
|
ano mozna ... wylacz proxy i powinno dzialac albo po prostu jak pisalem wyzej uzyj jakiegos klienta irca :>
btw -Sid-The-Rat=> regulamin i netykiete czytalem nie musisz przypominac .. |
wpisales sie do 5 postow - uznalem ze warto jednak przypomniec to i owo
|
spoko . na drogi raz wpisze sie do 10 ;-) pozdrawiam
|
wylecisz po drugim
i wiedz ze nie zartuje :) |
dobra dobra zapamietam (juz zapomnialem) :-> ale pozapraszac na # mozna ;]
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |