Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   A gdzie można "znaleść" eduromy.:) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gdzie-mozna-znalesc-eduromy-12716/)

Neon 18.11.2002 19:49

Mialem taki fajny wywod nt. zabijania tym 'narzedziem' ale mi za przeproszeniem qfa mac wcielo. Skrocona wersje napisze jszeszcze raz. Jakby go tak sobie ponabijac gwozdziami, a pozniej znecac sie nim na czyjejs glowie to moze i daloby sie zabic :-D:-D Ale to raczej bolesna sprawa dla faceta. A jakby tak jakis napalony gosciu przesadzil w oralu to moglby panienke zadusic.:-D:-D:-D Ale juz nie kombinuje dalej tylko lepiej pojde sie leczyc ;)

diki 18.11.2002 13:28

Cytat:

Monter napisa***322;(a)

To tym 'narzędziem' też można zabić ??? :P:P:P:D:D:D

HAHAHAHAHA może i można chodziło ze każdy facet ma narzedzie ale nie kazdy musi byc gwałcicielem :)

Monter 18.11.2002 13:20

Cytat:

diki napisa***322;(a)

...
Wywód z młotkiem bardzo mi się podobał to tak jak z narzędziem do gwałtu :):):)

To tym 'narzędziem' też można zabić ??? :P:P:P:D:D:D

diki 18.11.2002 13:11

Cytat:

Neon napisa***322;(a)
Przeciez porady na cdrinfo sluza do wykonywania legalnych kopii zapasowych. A ze ktos moze je wykorzystac w innych celach to tak jak np. z mlotkiem. Sluzy on do wbijania gwozdzi, ale jak ktos chce to moze kupic sobie mlotek i zabic nim kogos. Wiec czy ktos dziala zgodnie z prawem, czy nie to od niego i jego sumienia zalezy, a nie od cdrinfo. No a pozatym przy tym ze wszyscy uzywamy legalnego oprogramowania bylo ;) wiec dla mnie wszystko jest jasne, nie wiem jak dla Ciebie diki.
A sorka nie zuważyłem przymkniętego oczka :)
Już wszystko dla mnie jest tez jasne.
Wywód z młotkiem bardzo mi się podobał to tak jak z narzędziem do gwałtu :):):)

Neon 18.11.2002 13:06

Przeciez porady na cdrinfo sluza do wykonywania legalnych kopii zapasowych. A ze ktos moze je wykorzystac w innych celach to tak jak np. z mlotkiem. Sluzy on do wbijania gwozdzi, ale jak ktos chce to moze kupic sobie mlotek i zabic nim kogos. Wiec czy ktos dziala zgodnie z prawem, czy nie to od niego i jego sumienia zalezy, a nie od cdrinfo. No a pozatym przy tym ze wszyscy uzywamy legalnego oprogramowania bylo ;) wiec dla mnie wszystko jest jasne, nie wiem jak dla Ciebie diki.

diki 18.11.2002 12:53

[QUOTE]tomgoo napisa***322;(a)
Tez jego sformułowania nie rozumiem;) [/QUOT
"Byłeś na cdrinfo" chodziło mi o to iż jest tam wiele softu i porad jak sobie zrobić legalną :) kopie płytki więc nie wciskaj mi tomgoo kitu że wszyscy używamy legalnego oprogramowania.
Proszę.

tomgoo 15.11.2002 14:54

Tez jego sformułowania nie rozumiem;)

Druss 15.11.2002 02:38

Cytat:

diki napisa***322;(a)

Ta czemu ci nie wierzę ?????
Byłeś kiedyś na cdrinfo bo napewno byłeś.

Niedowiarek , ale z tym cdrinfo to przegina troche bo nie kumam o co chodzi, chyba sie zdenerwowal z deczko i az go zapowietrzylo na klawiaturze nawet :-D

TOMMYx 15.11.2002 01:53

Cytat:

diki napisa***322;(a)

"Byłes kiedyś na cdrinfo bo napewno byłeś" ???
Czy ktos mi to przetłumaczy ??? ;) :D

Nie, napewno "go" nie było :D, nawet nigdy o czymś takim nie słyszał i mnie teraz też nie ma i nie wiem co to jest cdrinfo i z czym to się je ;) :D

A tak w ogóle, wszystko jest nierealne.... istnieje tylko MATRIX ... :D

diki 14.11.2002 23:25

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
znalesc mozna w sklepie;)
a tytaj nikt ci nie poda linków bo tu nie ma zadnych piratów i wszyscy uzywamy legalnego programowania;) :P

tomgoo 14.11.2002 20:59

znalesc mozna w sklepie;)
a tytaj nikt ci nie poda linków bo tu nie ma zadnych piratów i wszyscy uzywamy legalnego programowania;) :P

sayan 14.11.2002 20:46

jak nie link to www.hotsoft.prv.pl

ale to niestety kosztuje

diki 14.11.2002 19:24

A gdzie można "znaleść" eduromy.:)

Jak w temacie czy macie jakiś link :):)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05.