![]() |
Nagrywarka LG GCE 8480B :(
No QRDE sam nie wiem co jest dzisiaj kupiłem sobie nagrywarkę jak w temacie (48x16x48) a obojętnie jaką włoże płytę do niej czy to TDK48x
czy noname 24x to max prędkość którą pozwala mi urzyć nero to 32x Co mam robić ??? |
u mnie to samo jedynie co zadziłało to Philips który nominalnie jest na 32x a można nagrywać w 48 :P
|
NO co jest nikt nie wie ???
|
Napisz cos o swoim kompie (plyta glowna, procesor, ram) to moze cos ci podpowiem
|
Jeśli chodzi o mój komp to Asus A7V133 bios 1009 rev 1.05.
Duron 850MHz 256 MB Ram 133 CL3 SpeedTec GeForce 2 MX Seagate U5 40,8GB ATA100 |
Jak podlaczone sa urzadzenia IDE (master, slave)??
|
To nie w sprzecie kwestia AFAIK - te nagrywarki tak maja ze na bardzo niewielu plytach pozwola na wypalenie z wieksza predkoscia. Poszukaj moze jakie plytki LG do niej poleca.
|
TanneR: jak rozwiążesz ten problem to daj znać na forum lub wal na maila... U mnie pojawia się ten sam problem z tym LG :(
PS. Jak mi sie to uda "rozwiązać" to podziele sie tym z Wami... |
taaa Lg poprstu takie są to chłam którego nikomu już nigdy nie polece !
|
Użyj dobrych nośników, które są przystosowane do takiej prędkości zapisu.
|
Widzisz ZiP te nagrywarki wydaja sie wiedziec najlepiej jakie nosniki im serwujesz - wiec wyjsciem wcale nie jest jakby mozna sie spodziewac korzystanie z nosnikow certyfikowanych do predkosci X48. Znajomy sie chwalil ze LG w pracy jedyny nosnik jaki zaakceptowalo jak na razie do wypalenia X48 to Basf certyfikowany na... X16 buhehehe
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:44. |