![]() |
Cytat:
|
Cytat:
PS Sa nawet programy do odczytu ntfs-a z pod dosa :P |
PIOTR34 masz racje dlugie nazwy zostana skrucone nawet z rozszezeniami plikow wiec moga byc pozniej powazne problemy z odzyskaniem plikow
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja smigam na nim juz okolo roku i nie mam problemow - wiec o co chodzi? pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale chyba trzeba miec full wersje?
|
Cytat:
|
Cytat:
Temat troche z archiwum odgrzebany czy pojawilo sie cos malego i szybkiego ? z NTFS do FAT 32 |
hehe
fakt da się przekonwwertować w PM ale nie będzie ci ten FAT już tak działał jak powinien, najlepiej skopiuje dane gdzieś indziej i sformatuj partycje pełnym formatowaniem na FATA bo inaczej będą konflikty ;)
|
Re: Z NTFS na FAT32
[QUOTE]MacGyver napisa***322;(a)
[B]Witka Czy da się powrócić z systemu plików NTFS (z Win XP) do FAT32. Jeżeli tak to jak i jakimi programami ? Kup sobie pierwszy numer Eksperta Komputerświat. Tam są 3 artykuły o zmianie, tworzeniu partycji , modyfikacjach i opisy programów które co i jak robią. Poza tym oprócz PM 7 kompatybilnego z XP wszystkie programiki są dołaczone na płytce. |
Sam to przerabiałem, jeżeli to patycja podstawowa to tylko fdisk i format, resztę po zainstalowaniu np Win98 możesz przekowerterować po PM 7. Życzę powodzenia w oraniu dysku.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |