![]() |
Naped CD-R
Mam naped ale jestem zmuszony do kupienia nowego ponieważ płytka mi wybuchła co możecie zaproponować a może kupić jakieś COMBO.Nagrywarka jest a może DVD lub coś innego.
CD-R 52x SAMSUNG. Pozdawiam Reszcz.;) |
Po pierwsze: po mojemu-nie kupuj CDR z predkoscia 52x (max to 48)
Po drugie: lepiej kupic DVD Toshiba 16x -tanie, dobre, zdoskonala korekcja!!! Czyta wszystkie formaty DVD jakie do tej pory wymyslono!!! |
Gdzie można kupić tanie CD-R np. DVD Toshiba 16x
|
kupic .. mozna w sklepie internerowym np.
www.sirius.pl www.komputronik.pl www.popland.pl ... a co do napędów Cd-R to polecam Teac 40x (sam posiadam) oraz Asus 52x a DVD oczywiscie Toshiba |
Cytat:
|
Cytat:
SPRAWDZ!!! Jako jedyny naped!!!!! |
A możesz podać oznaczenie napędu Toshiby
|
Cytat:
|
Cytat:
Swoja droga ciekawe, czy ma taka sama opcje regionow jak Aopen (po przycisnieciu obu klawiszy sterujacych - ponownie 5x regiony do zmiany?) |
Patrzyłem na testy w czasopismach i stwierdzam, że ten napęd nie odczytuje wszystkich płyt DVD.
|
Cytat:
|
A wiesz, że tak jest. Miałeś wszytkie płyty DVD i je sprawdziłeś?
|
Cytat:
|
Cytat:
CD+(E)G CD-DA CD-I CD-I Bridge (Photo-CD) CD-I Bridge (Video-CD) CD-MIDI CD-R CD-ROM CD-ROM XA CD-RW CD-TEXT DVD-R DVD-RAM 1.46 GB, 80 mm, Double Sided DVD-RAM 1.46 GB, 80 mm, Single Sided DVD-RAM 2.6 GB, 120 mm, Double Sided DVD-RAM 2.6 GB, 120 mm, Single Sided DVD-RAM 4.7 GB, 120 mm, Double Sided DVD-RAM 4.7 GB, 120 mm, Single Sided DVD-ROM (DVD-10) DVD-ROM (DVD-18) DVD-ROM (DVD-5) DVD-ROM (DVD-9) DVD-RW Multisession CD-Extra Multisession CD-R Multisession CD-RW Multisession Photo-CD Ani słowa nie ma o standardzie DVD+R/+RW... Szczególowa specyfikacja dla tych modeli na stronie Toshiby : http://www.toshiba-europe.com/storag...ptype=DVDROMHH |
OK! Wygrales:-D Nie bede sie upieral:P
Ale i tak jest to naj...DVD na rynku:-D PS: wypije Tonic z cytryna za twoje zdrowie B4rtez:-D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:12. |