![]() |
hitman 2
zamierzam kupic te gre, jednak nie wiem czy dam rade zrobic kopie zapasowa tej gry przy obecnej nagrywarce, dlatego chialbym sie dowiedziec czym ta gra jest zabezpieczona.
|
Nie przegrasz tej gry, jedynie ratuje ***** jesli znajdziesz. Poczytaj tu, bo to juz bylo: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=hitman
|
hehe
Cytat:
|
potwierdzam - mam to samo - gra pomimo ze MA cracka, dziala bez niego (upewnilem sie ze mam oryginalny exec - poprosilem kumpla zeby mi przeslal i dalej to samo)
Hitmana2 juz kupilem - w weekend {o ile przyjdzie paczka} niose do kolegi z LTR48 i zobaczymy czy alkochol tez jej nie ruszy :) - nie bede placil jeszcze raz takeij forsy za NAWET tak dobra gre... |
A jednak !!!
gierka została przegrana na clonie i liteonie !!!
nie był potrzebny krak ale jeżeli chcesz ją kupić to całkowicie wystarczy ściągnąć no-cd ***** i kopia płyty nie jest potrzebna !!!!! przy okazji gra hest kiepska i nie warta 129.90 :) poz |
jesli hitman ci sie nie podobal to... nawet nei wiem co powiedzec...
powiem tylko jedno - ja dalem w sumie 24.95$ i uwazam ze warto tyle wydac na te gre - jest to jednoczesnie powod dla uzasadnionego piractwa - gdyby nie pirat ktorego mialem nie kupilbym tej gyr bo werjsa demo (o ile istnieje :)) nie dala by mi takiej mozliwosci poznania tej gry ta gra moze ci sie NIE PODOBAC - spoko, ale nie mow ze nei ejst tego warta - zawalilem przz nia w sumie z 10 nocy nie liczac normalengo grania po godzince czy dwi dziennie - i jest i byla tego warta |
Cytat:
Pozdawiam wszystkich. |
heh :)
jedyne rowniez posiadam... kupilem po tym jak pogralem w dwojke |
Moze te piraty dzialajace bez cracka byly przegrane z wersji bez tego nowego securomu, a sam ***** byl dodany zwyczajowo na wszelki wypadek? To ze ***** nie dziala to przeciez sie zdarza. Pytanie za konia z rzedem, kto ma oryginal zeby sprawdzic zabezpieczenie - wlasnie Sid moglbys sprawdzic, jak juz dostaniesz, co w tym siedzi i co z tym sie da zrobic. :)
|
Hitman 2 - SecuROM 4.83.11.0031
Jak skopiowac bez uzywania cracka: http://www.fileforums.com/showthread...threadid=36666 Sekcja SecuROM *NEW* (>4.8x) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:22. |