![]() |
Re: tu tez macie koty
Cytat:
pozdro, Marcin |
[QUOTE]brzuszki napisa***322;(a)
Cytat:
|
Cholera! A specjalnie nie mowilem.... Paput masz racje - niedyskretnosc forumowiczow siega szczytow!! :-D :-D :-D :-D
|
[QUOTE][i]Plemnik napisa&#
wszyscy mamy slabosci - ja np lubie roslinki (zyto, chmiel, tyton). -A trawka?! Paput-teraz wiadomo,czemuś ostatnio złamał łapkę /chyba tylną/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Dlaczego ta kawa ma putelko z mleka - niedziwne ze koty myla to z mlekiem.. tzn kawa :o ;) :D |
Dzięki Plemnik((
Człowiek (paput) nie może nawet na publicznym forum spokojnie ukryć swoich małych słabości. Szlag trafił moje tłumaczenia iż moje oczy to skutek picia dużej ilości kawy.:-D :-D :-D |
buahahaahahahahahahaehheehheehehehhoihihihihihiihh iooohohhohhohoheheheheh
skad wy to bierzecie PS. Plemnik dlatego zostawilem link do tego w dziale CDR - taka fajna opcja po przeniesieniu zostaje link chyba to satysfakcjonuje co ;) |
Cytat:
:D :D |
tu tez macie koty
juz na samym poczatku wbilem sie w sciane ze smiechu :D
obejzyjcie do konca, fajnie male kotki szturcha ten wokalista hehe: http://www.rathergood.com/vines/ |
Kurcze... a ja wlasnie celowo nie dawalem do offtopica coby wiecej osob straszliwa prawde zobaczylo. Niestety (albo stety zalezy jak na to spojrzec) Mojonez jest nad wyraz czujny...
|
He he Majonez, podziwiam czujnosc;) a moze to tylko taki grafik dyzurow? :P
|
Majonez nie śpiesz się tak z tym oftopikiem to więcej ludzi obejży :) :). Może jutro wieczorem przeżucisz :)
Dawno niewidziałem kota pod takim wrażeniem Pozdrawiam wszystkich. |
hehehehe ja chce takie mleko :D
PS bana za co za takie zdjecie - tylko przeniose do offtopica |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:44. |