![]() |
Troszku dloogo...
Ilość załączników: 1
Czym taki bajer jak na obrazku ponizej moze byc spowodowany ?!
Plytka kasuje sie troche dluzej niz powinna [chyba] ale w koncu sie kasuje... Nero 5.5.9.17 - reinstal nie pomogl I jeszcze druga sprawa... Mam LiteOn 52x 24x 52x [byly problemy a le po wymiane paska jakby zniknely...]. Taka sama ma kolega i na jego CDRW (200 MB - Mini-CDRW max. 10x) on wypala na maxa znaczy 10x a u mnie przy 10x jest od zajoba bledow... Co moze byc zle ? |
A jak tam z ASPII i DMA
dla dysków? A masz InCd ? |
Ilość załączników: 1
DMA powlaczane...
ASPI wyglada tak jak na obrazku ponizej... A ten czas, to moze byc wina Nero pod XP... Pod win98 jest OK... |
Sprobuj kasowac w Clone CD i zachacz opcje tylko TOC - powinno byc krocej.
|
Inne programiki dzialaja OK.
Alcohol 120% i CloneCD kasuja OK ale Nero nie, a to juz cos dziwnego... A swoja droga, Clony kasuje zawsze na max. speed czy jak ? [bo nie ma wyboru speeda...] |
No a może należało by sie zastanowić nad zainstalowaniem ciutkę starszej wersji Nero np. 5.5.9.14 i zobaczyć wówczas co sie dzieje.
|
Moze... :]
Potestowalem... To sie dzieje tylko przy full erase pod XP. ;p Tylko nie wiem why... :D |
Ogrom problemów jakie mają tutejsi forumowicze z nagrywarkami i nagrywaniem niestety ma miejsce w przypadku pracy na WinXP. I tak się zastanawiam co w tym XP jest takiego ,że tak dużo osób na nim pracuje?
Przecież ten system nawet z ServicePackami jest ciągle zawodny i w tym należałoby upatrywać wiekszości problemów.Jak dla mnie XP to taka nowsza, może ładniejsza ale s....(tutaj brzydkie słowo)wersja WIn2k. |
Podejzewam ze sam fakt iz to najnowszy system Microsoftu juz robi swoje. No i wyglad... Jak dla mnie STABILNOSC :) Ani razy sie nie zawiesil jeszcze tak, zbey sam sie nie naprawil...
Ale mam tez Win98 SE (bo mimo wsio tam nie ma problemoof...) i sie ciesze... Mysle ze to mogla byc wina Daemon-Tools+winXP bo chocbym wybieral CD-ROM i dawal scan > FILES to i tak skanuje to co w daemonie jest a nie to co chcialem :) A surface-scan jets OK, znaczy skanuj co trza... I tak po drodze: Nie dziala mi CDRWin - nie mam nic w polu wyboru nagrywarek. Dlaczego ? :D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:29. |