![]() |
icewind dale 2
cos podobnego jak w operation flashpoint...tylko ze robie to wszystko i nic, czy to ma jakis zwiazek ze robilem obraz a nie kopiowalem na cd...ja mysle ze nie ale moze sie myle. obraz odtwarzam w fantomcd..a skanowalem plytke w clonyxxl i wykryl mi safedisk2, w dyskusji o opf ktos poradzil zeby ustawic to samo w clonie w ustawieniach( myslalem ze clony zapamietuje te ustawienia),ja mam 4,1,010 pl i takiego wyboru nie widze.robilem obraz w game,clony xxl i nic. po instalacji nadal chce plytke cd2..a cracka jak nie widac tak nie widac....
|
Zakładając, że obraz został prawidłowo wykonany, to zawodzi tutaj emulator - moim zdaniem powienieś nagrać obraz na płytkę, chociaż RW.
|
Safedisc 2.80. W tej wersji FantomCD jest na czarnej liscie - Safedisc wykrywa, ze jest uruchamiany z napedu FCD i odmawia uruchomienia. Sciagnij najnowszego Daemona albo Alcohola, zmien Vendor ID dla napedu i sprobuj uruchomic z tego image.
|
Co do cracka - wez angielskiego .exeka - jest niezabezpieczony.
|
re: iw2
Tak jak poprzednicy dobrze radzą :) ,
nowy Daemon lub Alcohol poprawnie emulują obraz CD2 tej gry. Sprawdziłem oba programy. Obrazy były z Clona i Alcohola. Bez problemu i bez craków. Pozdrowienia |
dzieeeeeeeki wszystkim,to samo polecil mi koles dzisiaj i working......
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:34. |