![]() |
Serwis LG
Witam. Podczas aktualizacji biosu cos sie porypalo i naped DVD lg tereaz nie jestr widoczny przez system nawet szufladka nie wyjezdza. Mam gwarancje jeszcze czy Ktos oddawal w takiej sytuacji naped do serwisu - jak on postapil - jest szansa ze wymieniea lub naprawia w ranmac gwarancji - oczywiscie ja sie nie mam zamiartu przyznawac do tego co zrobilem :) Pozdrawiam.
|
Re: Serwis LG
Cytat:
|
Najpierw sprawdz czy wykrywa go w biosie.Jezeli wykrywa to masz cos zrabane(moze system, moze zle zaktualizowales bios)Jezeli nie to prawdopodobnie jest zrabany.
A moze wystarczy podlaczyc do niego zasilanie:-D |
Zanoś do serwisu i powiedz że nie wiesz co się stało ale nie widzi go windows i koniec. Ja sam zwaliłem sobie nagrywarę i wymienili mi na nową. Powodzenia.
|
Sprobuj zaniesc do serwisu, moze Ci wymienia na nowa. Nie wiem tylko czy w nagrywarkach jest tak samo jak w telefonach i po zmianie biosu zapisywana jest specjalna informacja kto i jak krecil w sprzecie. Jesli tak to taki koles serisant sprawdzi to sobie specjalnym programikiem i juz straciles gwarancje. Ale zawsze mozesz liczyc na sczescie. Powodzenia!!;) :-D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:07. |