![]() |
Co jest grane z LiteOn LTR-40125S Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
Zmieniłem nagrywarke z teaca 24x na LiteOn LTR-40125S ,i co sie okazało ze po zainstalowaniu jej, programy do nagrywania(Nero,colne,winon 5)rozpoznaja że mozna nagrywać tylko z 32 krotna predkością,co jest grane moze ktoś coś wie na ten temat??
Ps. stery nowe do programów tez nie pomagają. Czy to gó... jest coś warte wogóle??? |
Mam taką sama nagrywarkę i jest ok,włóż płytkę którą można nagrywać z prędkością 1-40 a wtedy będzie ci pokazywać że można nagrywać X40
|
Wina tylko i wylacznie plytki, ktora chcesz nagrac. Sprobuj na innych.
|
Nawet jeśli nie włoży się płytki, to Nero powinien pokazać maksymalną prędkość nagrywarki, ale dla płyt CD-R.
|
dziwne , co to znaczy stery do programow?
chyba chodzi ci o bios dla nagrywary , moglbys sprobowac z najnowszym chyba oznaczonym literka n u mnie chodzi ok czy w nero masz zaznaczone okreslanie max predkosci zapisu? ale to raczej nie to .............. |
Ja ma dokładnie ten sam model nagrywary
Taki problem nie wystepuje;) A co twojego problemu to tak jak napisali kol. poprzednicy włóz płytke z indexem 40x i bedzie ok UWAGA! Tylko nie taka za 50gr;) |
podobne
miałem podobny problem jak zmieniłem z LG na ltr-40-125S
U mnie skonczyło się instalacją najnowszego nero, i progsów do obsługi nagrywania oraz zainstalowniu ASPII (chociaz nie wiem czy ASPII coś pomoglo...) :)) |
Dzieki
Poogło po pierwszej odpowiedzi jest ok dzięki wszyskim za pomoc ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:23. |