![]() |
Re: to jeszcze nic....jezeli ktos kocha swoj komputer...
Cytat:
nie wierzę :D normalnie nie wierzę :D:D:D Idę szukać na stronie producenta 'TEGO' sprzętu, czy czasem któryś z twórców nie jest Polakiem, albo nie ma polskiego pochodzenia. ;) :) |
to jeszcze nic....jezeli ktos kocha swoj komputer...
|
ehh, trochę na wyrost piszę coby nikt nie poczuł się urażony ;)
pozdro, Marcin |
Cytat:
|
Cytat:
|
Woitas - ja bynajmniej nie śmieję się z upodobań seksualnych a z produktu, podobnie śmiał się będę ze sztucznych wagin cycków i tym podobnych gadgetów.
pozdrawiam, Marcin |
Cytat:
|
Cytat:
|
panowie, skonczmy juz sie nabijac. co za duzo to niezdrowo.
kiedy zobaczylem TO zdjecie, malo sie nie polalem ze smiechu. po jakims czasie zaczalem sie zastanawiac na tym. sadze, ze to, iz oni maja inne upodobania, ze czuja wstret do dziewczyn, to juz nie ich wina, tacy sie urodzili, mowi sie trudno. jak im tak dobrze, to uszanujmy to, skonczmy sie smiac. poza tym o kulturze swiadczy nie to, jak sie ktos zachowuje, ale jak potrafi zaakceptowac innosc. a tak na marginesie, Alinoe cos tam robil na tej stronie? czy to aby na pewno przypadek? :-D |
Widzę, że grzyby rosną też w Internecie.:-D
|
buhhhaaahaaa
zacząłem drążyć temat jush sam i co znalazłem ?? nonono KONKURENCjJĘ DLA CZAPECZKI CDRINFO, TAK TAK zernijcie tu ... pffff http://www.sexmarket.pl/prodszuk.php?prodid=817 pozdro, Marcin |
Cytat:
to się chyba nazywa zespół kizia:cool: |
Cytat:
Chyba nie tyle wyobraźnię, co potrzeby.:-D |
nie wiem kto to zaprojektował, ale chyba miał niezłą wyobraźnię, bo mu się nieco proporcje pomieszały :)
|
A ten gadzet to jest dla pan czy panow, domyslam sie ze jest to zabawka dla gejow (do sadzenia w odbyt) lub dla pan (czlonek), pozostaje tylko pytanie czy ten penis robi sie sztywny pod wplywem podniecenia lub baterii. buahahahha:D :D :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |