![]() |
Cytat:
nawet dzisiaj tam bylem w czasie pracy - niestety jako jedyny gosc ... |
heh - majonez jest spoko...
reszta tez - BD - przyznaj sam - na czacie z nami nie bylo ci zle...? zbieg tez przyszedl... majonez bywal... teraz czat cos zdechl -ale to bylo do przewidzenia - ale sadze ze nie zostaeni zapomniany |
Re: Re: Re: Tetrabajty-cd
Cytat:
Zauważ, że zgodnie z ówczesnym stanem mojej wiedzy do "udowodnienia" tezy były mi potrzebne pewne założenia. Stąd taka a nie inna kolejność, no i post musiał się zaczynać od magicznego słowa "krak". Poza tym myślę, że przynajmniej co do majoneza się nie pomyliłem :) |
Re: Re: Tetrabajty-cd
Cytat:
ale wychodzi na to, ze bany stawiam ja ... bo zawsze jestem ostatni ;> i nie bardzo mam co robic ... chyba faktycznie bede musial znalezc kogos kto zapracowal na banana by nie twierdzic, ze ktos klamie na tym forum ;) |
a co? masz coś przeciwko wisienkom?!;p
|
Hłe, hłe... rozumiem, że np. kiwi też :) Ale np. taka wisienka też ???
|
Re: Re: Tetrabajty-cd
Cytat:
banan, jak każdy inny owoc, z wyjątkiem kaktusa;), potrafi w doskonały sposób urozmaicić życie sexualne gutdrinkundfoodmenymenymenów:) |
Re: Tetrabajty-cd
Cytat:
1. Przychodzą brzuszki i piszą posta (powinien być z krakiem lub z serialem ;)) 2. Przychodzą majonez, wchodzą, stwierdzają i... kasują serial 3. Przychodzą zbieg, wchodzą, stwierdzają i... zakładają kłódkę 4. Przychodzą monter, wchodzą, stwierdzają i kasują cały topic 5. Przychodzą bd, wchodzą, nic nie stwierdzają ale wiedzą (bo mają już na oku) i dają brzuszkom banana. Zobacz ile osób ma zajęcie. Stąd okrągła liczba masakratorów ;) Sam tylko jednego nie rozumiem i może ktoś mi podpowie - na cholerę brzuszkom banan ??? Cytat:
:-D |
Ilość załączników: 1
tak dla przypomnienia ludziskom o tym poście
|
grzeniu - ja rowniez prosilbym o dopisanie mne do listy szczescliwcow odczyujacych twoje maile - adres w podpisie
co do Zbiega12 itp. - ostatnio chyba moderatorom puszczaja nerwy, bo kasuja co i jak sie da - a pogorzki ze Zibixa beda obserwowac sa smieszne - a niech sobie do woli obsewuja - ja na jego miejsce bym przelknal strate i na takei sztywnackie forum nie wracal - kurde czy on zrobil cos zlego? okradl? dal cracka? serial? NIE! zazartowal z nas - w tym ze mnie - i co? swiat sie zawalil? moja duma ma sie dobrze - pytanei czemu moderatorzy sie tak zirytowali?... bo pewnie ktos 'zglosil post'... - oni i tak zadko tu zagladaja - stanowczo za zadko jak na moj gust - ktos kto zaglada tu raz na tydzien nie jest godzien posadki moderatora - bo co to za moderator ktory zamknie 'niedobry' watek po tym iedy przeczyta go i zapisze na dysk (rboie tak ze wszystkimi goracymi tematami) tysiac ludzi? wiec tak - popieram brzuszkiw calej rozciaglosci - forum, zwlaszcza off topic powinno byc wolne - moderacja owszem ale w zgodzie z regulaminem - post zibixa go NIE naruszyl - zabijajac offtopic zabijacie forum i swoje posadki - pamietajcie o tym! |
A tak wyglada chlodzenie mojego komputera:P
|
[QUOTE]jacoob napisa***322;(a)
[ . Mogę mieć tylko nadzieje że pochopne zamykanie niektórych postów było spowodowane chwilowym brakiem poczucia humoru No właśnie.A zze długie jesienne wieczory sprzyjają reprodukcji,proponuję załącznik - ku przestrodze :-D :-D :-D |
To co to forum wyróżnia to dział po tytułem off topic na którym prócz rozmów tematycznych można poczytać lub pooglądać sobie różne ciekawostki i żarty. Sam osobiscie kilka zamieściłem. W naszym smutnym i ponurym świecie gdzie każą nam się wypowiadać wszędzie na poważnie miło jest znaleźć miejsce gdzie ludzie na poziomie są na luzie. Mogę mieć tylko nadzieje że pochopne zamykanie niektórych postów było spowodowane chwilowym brakiem poczucia humoru. :)
|
Cytat:
|
grzeniu
o Oldgringo .. to pamietasz.. a omnie ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:35. |