Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Tetrabajty-cd (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tetrabajty-cd-13028/)

brzuszki 22.11.2002 20:38

Tetrabajty-cd

Ludzie!!! A gzdie luzik?!
Chciałem odpowiedzieć,a tu szlaban!!! :o
Cana,Sid,Maps,Bas,gdzie Wy? dlaczego nikt się nie dziwi?
Żart,to żart.Były tu juz różne żarty.Grzeniu na priva wysyła jaja do potegi i - SLAVA!!! :)
Zauważcie-najwiecej podglądów mają posty-jaja-pozamerytoryczne.I to one żyją najdłuzej.I to one stanowią-dla mnie -atrakcyjność tego forum.Wiele się na forum nauczyłem,ciągle sie uczę z wypowiedzi forumowiczów.Jednak,żywi ludzie,a wychodzi na na Off-ie-to jest niebywała gratka.jest to forum tematyczne,jełopy szybko odpadają i dobrze,a tu żart niewinny i ...afera.
Ja stary wapniak mówię temu co skasował dyskusję-fuj,fuj!
Wszyscy byli oburzeni pskuwkami - ale jak długo te posty żyły?Jak zywe budziły dyskusje?
BD-tyle razy krytykowany,ale myslę,że raczej z sympatii,tego postu by raczej nie zamknął,a tu proszę -Zbieg.
Widzę,że na Forum dzieje się czasem nie tak,ale-to my-forumowicze,to forum tworzymy i jak dotąd-dupki odpadają i zadna szkoda sie nie dzieje.
Zainteresowałem Forum wielu moich kumpli-ale - jeszcze raz apeluje - nie wypalajmy na kolanach.
LUDZIE-luzik!!:P

mapsajm 22.11.2002 20:55

luzik musi ustąpić wobec problemów egzystencjalnych, które są co chwila odkrywane przez modnychratorów tego forum:cool:

oldgringo 22.11.2002 21:03

Re: Tetrabajty-cd

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Grzeniu na priva wysyła jaja do potegi i - SLAVA!!! :)

Szkoda, że ja nie dostaję na priva czegoś śmiesznego.:'(

sayan 22.11.2002 21:19

jesli ktos by sie pofatygował .. to ja bardzo chetnie .. poczytam .. pooglądam ..co tam macie ciekawego :) :) :)

jesli masz czas.. masz coś smiesznego PRIV :)

brzuszki 22.11.2002 21:27

[QUOTE]sayan napisa***322;(a)

jesli masz czas.. masz coś smiesznego PRIV

jasne-pytac brzuszki@wp.pl
ale co sądzisz o meritum?

grzeniu 22.11.2002 22:13

Ano stalo sie to forum jakies sztywniackie od jakiegos czasu. Tak jakby na pokaz bylo, z kazdej strony ciagle probuje sie tu ludzi uczyc moralnosci, teraz dopiero co czytam jak to zle ze ktos na priva spyta o serial czy cracka.....a niby jak ma spytac zeby byc w zgodzie w regulaminem, a kto tego nie lubi niech to zaznaczy np w podpisie. A taki post - zart wlasciwie nikomu nie zaszkodzil, Zibix w koncu przyznal sie ze zrobil kawal a nie musial. Koledzy moderatorzy, troche luzu by sie zdalo jednak w koncu to nie przedszkole zeby ustawiac po katach.
PS Oldgringo bede o tobie pamietal :)

sayan 22.11.2002 22:24

grzeniu

o Oldgringo .. to pamietasz..

a omnie ?

grzeniu 22.11.2002 22:32

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
grzeniu

o Oldgringo .. to pamietasz..

a omnie ?

Ok, ok ale nie widze twojego maila, podrzuc jakos niekoniecznie na forum :)

jacoob 22.11.2002 23:45

To co to forum wyróżnia to dział po tytułem off topic na którym prócz rozmów tematycznych można poczytać lub pooglądać sobie różne ciekawostki i żarty. Sam osobiscie kilka zamieściłem. W naszym smutnym i ponurym świecie gdzie każą nam się wypowiadać wszędzie na poważnie miło jest znaleźć miejsce gdzie ludzie na poziomie są na luzie. Mogę mieć tylko nadzieje że pochopne zamykanie niektórych postów było spowodowane chwilowym brakiem poczucia humoru. :)

brzuszki 23.11.2002 00:01

Ilość załączników: 1
[QUOTE]jacoob napisa***322;(a)
[

. Mogę mieć tylko nadzieje że pochopne zamykanie niektórych postów było spowodowane chwilowym brakiem poczucia humoru

No właśnie.A zze długie jesienne wieczory sprzyjają reprodukcji,proponuję załącznik - ku przestrodze
:-D :-D :-D

Yahol 23.11.2002 00:11

A tak wyglada chlodzenie mojego komputera:P

-Sid-The-Rat=> 23.11.2002 01:14

grzeniu - ja rowniez prosilbym o dopisanie mne do listy szczescliwcow odczyujacych twoje maile - adres w podpisie

co do Zbiega12 itp. - ostatnio chyba moderatorom puszczaja nerwy, bo kasuja co i jak sie da - a pogorzki ze Zibixa beda obserwowac sa smieszne - a niech sobie do woli obsewuja - ja na jego miejsce bym przelknal strate i na takei sztywnackie forum nie wracal - kurde czy on zrobil cos zlego? okradl? dal cracka? serial? NIE!
zazartowal z nas - w tym ze mnie - i co? swiat sie zawalil? moja duma ma sie dobrze - pytanei czemu moderatorzy sie tak zirytowali?...

bo pewnie ktos 'zglosil post'... - oni i tak zadko tu zagladaja - stanowczo za zadko jak na moj gust - ktos kto zaglada tu raz na tydzien nie jest godzien posadki moderatora - bo co to za moderator ktory zamknie 'niedobry' watek po tym iedy przeczyta go i zapisze na dysk (rboie tak ze wszystkimi goracymi tematami) tysiac ludzi?

wiec tak - popieram brzuszkiw calej rozciaglosci - forum, zwlaszcza off topic powinno byc wolne - moderacja owszem ale w zgodzie z regulaminem - post zibixa go NIE naruszyl - zabijajac offtopic zabijacie forum i swoje posadki - pamietajcie o tym!

sayan 24.11.2002 21:42

tak dla przypomnienia ludziskom o tym poście

Pedros 26.11.2002 04:47

Re: Tetrabajty-cd

Cytat:

...
a tu żart niewinny i ...afera.
Ja stary wapniak mówię temu co skasował dyskusję-fuj,fuj!
...
Aj brzuszki - to taka game - a Ty się dziwisz. :-D Pozwól, że Ci wytłumaczę:
1. Przychodzą brzuszki i piszą posta (powinien być z krakiem lub z serialem ;))
2. Przychodzą majonez, wchodzą, stwierdzają i... kasują serial
3. Przychodzą zbieg, wchodzą, stwierdzają i... zakładają kłódkę
4. Przychodzą monter, wchodzą, stwierdzają i kasują cały topic
5. Przychodzą bd, wchodzą, nic nie stwierdzają ale wiedzą (bo mają już na oku) i dają brzuszkom banana.

Zobacz ile osób ma zajęcie. Stąd okrągła liczba masakratorów ;)
Sam tylko jednego nie rozumiem i może ktoś mi podpowie - na cholerę brzuszkom banan ???

Cytat:

...
Zainteresowałem Forum wielu moich kumpli-ale - jeszcze raz apeluje - nie wypalajmy na kolanach.
...
Ano racja ale cóś mało komentarzy. A gdzie są ustawione klęczniki...?
:-D

mapsajm 26.11.2002 18:35

Re: Re: Tetrabajty-cd

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Sam tylko jednego nie rozumiem i może ktoś mi podpowie - na cholerę brzuszkom banan ???

banan, jak każdy inny owoc, z wyjątkiem kaktusa;), potrafi w doskonały sposób urozmaicić życie sexualne gutdrinkundfoodmenymenymenów:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06.