![]() |
Odchodze
odchodze
|
... ale dokąd ? :(
|
Tak tez myslalem o zaszyciu sie gdzies w lesie i zmaganiu sie codziennie z zywiolami :)
|
mozna wiecej szczegolow wieczorowa pora prosic
kto i co ci zrobil? |
Ja już wszystko wiem, po prostu Master musiał wreszcie odejść od kompa. :)
A że siedzi przy nim 48h na dobę to nam to oznajmił na Forum :) (Info z pewnego źródła - od Master'a) ;) |
Bardzo wszystkich forumowiczow przepraszam za wprowadzenie w blad. Chcialem wyjasnic cala sytuacjie. Otoz w moim mozgu zachodzily pewne zmiany ktorych nie jestem w stanie wyjasnic i teraz chcialbym to odwrocic. Wiec jezeli moge to czy mozecie ten post potraktowac jakby go nie bylo. Jeszcze raz przepraszam.:) :) :)
|
ja moge tylko dodac ze chyba jakas ganje przypalil przy okazji bo cos mu sie pomerdalo i zamiast siedziec jak kazdy normalny 24h przy kompie przesiedzial - jak juz wspomianl tommy - 48h
Master juz uciekaj - spac :D |
Cytat:
Cytat:
|
Re: Odchodze
Cytat:
|
proponuje kolego Asterze (czy moglbys przy okazji wyjasnic jak to sie czyta/pisze itp? bo np w gg jestes Plaster co zupelnie mnie rozwala) usuniecei tego watku ku obupolnej radosci...
|
Cytat:
1.Aster 2.Master 3.Plaster 4.Klaster itd.itp.;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sid - Nie moge ususwac tematow, a chcialem to zrobic. CO do moich wcielen to tez mnie rozwalaja, szczegolnie plaster na GG. Powinno byc Master, ale i tak kazdy (prawie) gada aster wiec co mi tam :).
|
Cytat:
Przyjdzie któryś z maszkaratorów i go skasuje. I będzie po sprawie :-D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:10. |