![]() |
[Lame] LiteOn 48x12x48
Sprawa jest dosc "naglaca", dlatego pisze tutaj na forum - nie mam zbyt duzo czasu na wyszukiwanie i porownywanie informacji z sieci :(
Otoz znalazlem promocje w pewnym sklepie, ktory oferuje nagrywarke LiteOn 48x12x48. Przedstawie teraz tresc calej reklamy w gazetce: Nagrywarka CD-RW 48x12x48 Retail LiteOn -predkosc zapisu: CD-R/CD-RW/odczytu: 48x12x48 -czas dostepu 100 ms -bufor 2 MB -system ochrony zapisu SmartBurn Cena: 279.38 zl Nie ma wogole informacji o modelu :'( I teraz moje pytania. Jaki model z serii 48x LiteOn'a radzilibyscie kupic? Wiem, ze nalezy raczej szukac modelu z koncowka W (niestety nie wiem dokladniej dlaczego ;) Czy oplaca sie wogole kupowac 48x? Moze wystarczy 40x LiteOn'a z literka W na koncu nazwy modelu? :P No i ta oferta - czy oplaca sie taki zakup? Kiedy kupowac, a kiedy nie (np. jesli model z promocji bedzie spelnial stawiane przez Was warunki)? A moze - jesli kupowac, to na gieldzie? Wiem, ze wystosowalem serie pytan, na ktore odpowiedzi powinienem sobie znalezc sam, jednak promocja ta konczy sie jutro, a mam jeszcze stos innych zajec w ten weekend :( Naprawde bede wdzieczny za wszelkie rady :) |
Ko ci powiedział że ver. "s" jest zła???
Ja takow± posiadam i nie mam zastrzeżeń. Liteon to dobra firma! Możesz kupować bez strzału! Moim zdaniem w zupełno¶ci wystarczy ci 40x! N to tyle! |
Wlasnie wrocilem z tego sklepu - model nagrywarki to 48125W. Gdyby znalazl sie ktos, kto mi wytlumaczy roznice miedzy modelami "S" i "W", bylbym dzwieczny :) I jeszcze jedno - czy cena jest okazyjna, czy to zwykly przekret supermarketu? I co oznacza wersja retail? Thx z gory za odpowiedzi.
|
Cytat:
No dobra, ale zeby to bylo ostatni raz - S to optyka Sanyo a W bodajrze Writeca - i naprawde bylo pare postow temu... |
Powtorze - nie mialem czasu na przeszukiwanie forum i Internetu... I jesli wyjasnienie, ze to taka optyka a to taka, ma wg. Ciebie wystarczac, to naprawde mogles postapic jak te 90 innych osob i nie odpowiadac.
Wszystkim dziekuje za mase przydatnych informacji, rad i wyjasnien. Jestescie wspaniali *cmok* EOT |
a to jest
cena netto czy brutto?
bo jak netto to sie nie oplaca, brutto - oplaca sie. |
Re: a to jest
Cytat:
p.s. żeby nie było niedomówień nie płac± mi za reklamę ... :) |
moze..
W Looblinie(media markt) byl podobna oferta(tez litek)
ale za 2.69(box, cena z vatem)!!!!!!!!!!!!!!! [naszczescie nie kupilem] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:40. |