Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jaki Lubisz Majonez ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jaki-lubisz-majonez-13055/)

Pedros 26.11.2002 05:27

No z jajem, z jajem - a raczej z dwoma. Te żółte z czerwonymi środkami to są właśnie jaja. :) He, he...
Nie przypuszczałem Majonez, że Ci się tak spodoba. :) Jakby co to mam jeszcze takich trochę.

Acha - majonez zjadam jaki popadnie. I sos tatarski też. ;)

Majonez 26.11.2002 00:58

Re: Jaki Majonez...

brzuszki :D :D :D :D :D :D :D
nie moge pisac hehehehe

brzuszki 25.11.2002 23:05

Jaki Majonez...

Z uwagi na ksywkę i wynikające stąd implikacje wagowe jedyny Majonez jaki naprawde lubię,to nasz forumowy kolega-nie tuczy,choć z jajem,niezbyt stary i nie trąci,zauważyłem,ze daje się mieszać z piwem,bez szkody dla piwa,serwowany nie często,ale z wyczuciem,żeby nie powiedzieć-ze smakiem,pewnie i estetycznie opakowany,no słowem - to ci dopiero Majonez!!! :D

cana 25.11.2002 08:57

Sayan, za nieumieszczenie w ankiecie jedynego prawdziwego i niepowtarzalnego kieleckiego naślę na Ciebie odziały pacyfikacyjne albo jako ze to poniedziałek i klimaty mam wredne postweekendowe to maśle nie Ciebie tego gryzonia co to go mam w awatatku / a to bydle jak jest w stanie wskazującym jest piekielnie głodne i przejawia niejakie zapędy kanibalistyczne ( ale to w strone piekniejszej połowy świata 8) i tylko pewne częsci ciała lubi podgryzać co i tak nie zmienia stanu rzeczy że potrafi być niebezpieczne dla lodówek)
postuluje o poPrawienie ankiety i umiieszczenie w niej KIELECKIEGO
narka
na razie myshonek jest niegłodny i ma zerowy poziom alkoholu w płynach ustrojowych więc z akcji pacyfikacyjnej z jego udziałem nici ale to zawsze można zmienić 8) :)

przemas 25.11.2002 01:46

kiedyś dawno, dawno temu kupiłem sobie majonez Roleski. stwierdzielem: skoro szamam ich musztarde [zayebista] to majonez też spróbuję. nie zawiodłem się. zjadłem tego troche w życiu :) tak więc ku uciesze jednego z włodarzy tego serisu: ROLESKI rulez!

Flacha1 25.11.2002 01:36

Wiecie ile producenci płacą za takie ankiety? A tą mają za darmo :-D

Ice 24.11.2002 18:01

Dla mnie i tak najlepszym majonezem jast : MAJONEZ POMORSKI !!!

-Sid-The-Rat=> 24.11.2002 17:50

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

dzieki ci o boski Sid'zie za te slowa - az sie lepiej czuje :D

PS swoja droga przykro ze nie mozesz mnie tfuu tzn majonezu jesc :(
ale na piwko nie jestes chyba uczulony

oj w zadnym wypadku...
wiele razy spotkaly by mnie byly niemile konsekwencje (jakby by mnie nie byly spotkaly... :)) po spozyciu wyzej wymienionego trunku...

dlatego wszelim uczuleniom mowimy glosne i stanowcze NIE!

Majonez 24.11.2002 17:45

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[...]bezapelacyjnie - THE Majonez! Oto krol jest Majonezow! ! !
dzieki ci o boski Sid'zie za te slowa - az sie lepiej czuje :D

PS swoja droga przykro ze nie mozesz mnie tfuu tzn majonezu jesc :(
ale na piwko nie jestes chyba uczulony

ThanatoS 24.11.2002 15:41

Jadam majonez Winiary, choć ostatnio już nie jadłem. Smakuje mi teraz musztarda grillowa.:P

-Sid-The-Rat=> 24.11.2002 14:20

Majonez jaki jest kazdy widzi
ja ze wzgledu na pewne uwarunkowania medyczne lubie tylko naszego Majoneza - poniewaz nie moge jesc tego co jest w zwyklych...
wiec bezapelacyjnie - THE Majonez! Oto krol jest Majonezow! ! !

Majonez 24.11.2002 10:27

Cytat:

woitas napisa***322;(a)

he, he, he, a skad wiesz, ze jest dedykowana tobie :-D

przeczytaj pierwszego posta dokladnie znjadziesz tam takie zdanie

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
[...]Więc wielka ankieta na cześć naszego MODERATORA[...]
i co ty na to :D :D 8-)

Alinoe 24.11.2002 03:10

Majonez podobno tuczysz ??!!
Ja tam Babuni zajadam, kielecki za kwaśny ale tesh wpożo - ostatnio to do wszystkiego, nawet frytki i schabowego próbowałem i jest ok. Kupiłem tesh sobie nawet takie dwie bomby - z pół litra w każdym majonezu :P

pozdrawiam, Marcin

TOMMYx 24.11.2002 03:05

Hehe, dobry topic, dobry. :)

BTW - Hellmann's RULEZ. 8)

PS" Pozdrowienia dla Babuni Hellmann'a ;) "

faco 24.11.2002 02:43

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
niestety nie moge oddac dwukrotnie glosu - tym bardziej ze byloby to 2x inny

pierwszy glos na Majonez - po prostu Majonez jest jeden najlepszy i niepowtarzalny i tak sie sklada ze to jestem ja ;p :D

a drugi glos idzie dla mojonezu made by Pedros'es daughter
jest on zamieszczony nizej :D i to na niego oddaje glos - a poniewaz ta ankieta jest dedykowana mnie wiec stwierdzam iz majonez zrobiony wlasnorecznie przez coreczke Pedrosa wygral w ankiecie przewaga 1 glos Majonez'a vs reszta

Lepiej późno niż wcale, tym bardziej, że temat dotyczy MAJONEZU.
||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43.