![]() |
No z jajem, z jajem - a raczej z dwoma. Te żółte z czerwonymi środkami to są właśnie jaja. :) He, he...
Nie przypuszczałem Majonez, że Ci się tak spodoba. :) Jakby co to mam jeszcze takich trochę. Acha - majonez zjadam jaki popadnie. I sos tatarski też. ;) |
Re: Jaki Majonez...
brzuszki :D :D :D :D :D :D :D
nie moge pisac hehehehe |
Jaki Majonez...
Z uwagi na ksywkę i wynikające stąd implikacje wagowe jedyny Majonez jaki naprawde lubię,to nasz forumowy kolega-nie tuczy,choć z jajem,niezbyt stary i nie trąci,zauważyłem,ze daje się mieszać z piwem,bez szkody dla piwa,serwowany nie często,ale z wyczuciem,żeby nie powiedzieć-ze smakiem,pewnie i estetycznie opakowany,no słowem - to ci dopiero Majonez!!! :D
|
Sayan, za nieumieszczenie w ankiecie jedynego prawdziwego i niepowtarzalnego kieleckiego naślę na Ciebie odziały pacyfikacyjne albo jako ze to poniedziałek i klimaty mam wredne postweekendowe to maśle nie Ciebie tego gryzonia co to go mam w awatatku / a to bydle jak jest w stanie wskazującym jest piekielnie głodne i przejawia niejakie zapędy kanibalistyczne ( ale to w strone piekniejszej połowy świata 8) i tylko pewne częsci ciała lubi podgryzać co i tak nie zmienia stanu rzeczy że potrafi być niebezpieczne dla lodówek)
postuluje o poPrawienie ankiety i umiieszczenie w niej KIELECKIEGO narka na razie myshonek jest niegłodny i ma zerowy poziom alkoholu w płynach ustrojowych więc z akcji pacyfikacyjnej z jego udziałem nici ale to zawsze można zmienić 8) :) |
kiedyś dawno, dawno temu kupiłem sobie majonez Roleski. stwierdzielem: skoro szamam ich musztarde [zayebista] to majonez też spróbuję. nie zawiodłem się. zjadłem tego troche w życiu :) tak więc ku uciesze jednego z włodarzy tego serisu: ROLESKI rulez!
|
Wiecie ile producenci płacą za takie ankiety? A tą mają za darmo :-D
|
Dla mnie i tak najlepszym majonezem jast : MAJONEZ POMORSKI !!!
|
Cytat:
wiele razy spotkaly by mnie byly niemile konsekwencje (jakby by mnie nie byly spotkaly... :)) po spozyciu wyzej wymienionego trunku... dlatego wszelim uczuleniom mowimy glosne i stanowcze NIE! |
Cytat:
PS swoja droga przykro ze nie mozesz mnie tfuu tzn majonezu jesc :( ale na piwko nie jestes chyba uczulony |
Jadam majonez Winiary, choć ostatnio już nie jadłem. Smakuje mi teraz musztarda grillowa.:P
|
Majonez jaki jest kazdy widzi
ja ze wzgledu na pewne uwarunkowania medyczne lubie tylko naszego Majoneza - poniewaz nie moge jesc tego co jest w zwyklych... wiec bezapelacyjnie - THE Majonez! Oto krol jest Majonezow! ! ! |
Cytat:
przeczytaj pierwszego posta dokladnie znjadziesz tam takie zdanie Cytat:
|
Majonez podobno tuczysz ??!!
Ja tam Babuni zajadam, kielecki za kwaśny ale tesh wpożo - ostatnio to do wszystkiego, nawet frytki i schabowego próbowałem i jest ok. Kupiłem tesh sobie nawet takie dwie bomby - z pół litra w każdym majonezu :P pozdrawiam, Marcin |
Hehe, dobry topic, dobry. :)
BTW - Hellmann's RULEZ. 8) PS" Pozdrowienia dla Babuni Hellmann'a ;) " |
Cytat:
Lepiej późno niż wcale, tym bardziej, że temat dotyczy MAJONEZU. || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |