![]() |
Czy komu¶ udoało się skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010
Mam nagrywarkę LG 8160b 16x10x40 i chciałbym skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010. Może mi kto¶ napisać jak mam to zrobić.
Z góry dziękuję. |
Żeby skopiować płytę z zabezpieczeniem musisz mieć odpowiedni napęd i program.
|
Cytat:
|
Przeczytaj to: http://www.fileforums.com/showthread...threadid=36666
|
Re: Czy komu¶ udoało się skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010
Cytat:
Od kilku dni walcze z SafeD 2.8 (Need for Speed Hot Pursite 2) i SecuRomem 4.83.66.0149 ( Neverwinter Nights PL). Jak narazie bezskutecznie. Na moim Liteonie 32125w, mimo uzycia zarowno clona ( 4.1.01) jak i alkohol 120% (1.3.5.1.1.1.2), efekty sa negatywne ( w momencie odpalania gry po kilku sekundach "mielenia" plansza tytulowa znika - bez zadnych komunikatow o niepoprawnej plytce). W sumie dziwne bo ten model Litka powinien radzic sobie przynajmniej z Safedisck-iem... Moze warto pobawic sie jeszcze BlindWrite? Zobaczymy.... |
Re: Re: Czy komu¶ udoało się skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010
Cytat:
|
Re: Re: Re: Czy komu¶ udoało się skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010
Cytat:
Mistrzu, jakbys uwaznie przeczytal mojego posta to wynika z niego ze do odczytu/zapisu uzywam nie "jakiegos dziadostwa cd-rom/dvd lg)" ale nagrywarki (gwoli przypomnienia LTR-32125W). Nie jest to moze na dzis super-wypas ale zeby odrazu "dziadostwo"....:( Nie ucz ojca dzieci robic:P , no chyba ze faktycznie masz konkretne i najlepiej sprawdzone info na temat problemu z tymi zabezpieczeniami. Super jakby odnosilo sie jeszcze do konkretnego modelu, tj. mojego - nagrywarki; bo to ze na litku 52326S pojdzie to wiem, ale nie zmienia to mojej i kolegi-zalozyciela tematu sytuacji..pozdrawiam:) |
nie wiem czemu ale moja plyta NFSHP2 jest zabezpieczona safedisckiem v2 w clonecd a moze clone pokazuje v2 zamiast 2.8? tez masz komunikat v2 czy v2.8?
|
Re: Re: Re: Re: Czy komu¶ udoało się skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010
Cytat:
z ciekawosci sprawdzilismy The Sims - Zwierzaki (SD 2.8) na litku x32 i tnie az milo. musisz miec cos z ustawieniami. |
Ja mam Litka 40125S i S.D. 2.8 idzie spokojnie przekoipowac na clonie.
Jednym slowem wszystko gra:) |
Cytat:
ja tez mam W540e i nie mam problemu jak dot±d z żadnym safedisciem tyle że pomaga mi "clony xxl" i do niego "profiler" 8-) posdrofionka ;) |
Re: Czy komu¶ udoało się skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010
Cytat:
Teac'a W54xE i twoje problemy się skończ±!!! 8-) :) ten lg nawet safedisca 2.51 nie złamie nie chce cię dołować ale takie s± realia |
Re: Re: Czy komu¶ udoało się skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010
Cytat:
nie mówię że litki s± dziadostwem ale w porównaniu do jako¶ci teaca i plextora to lite on to jaki¶ shit w ładnym opakowaniu :-D |
Re: Re: Re: Czy komu¶ udoało się skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Czy komu¶ udoało się skopiować płytę zabezpieczon± safediscem 2.80.010
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |