![]() |
dopiero teraz moglem stestowac czy 1712
czyta dane na plytach 90 minutowych - niestety nie. No ale od czego mam litka. A i bufor jest 128 a nie 512 jak w poprzednim modelu - ciekawe dlaczego? |
Sprezyn, niestety nie mylisz się, ceny rosną, nie tylko na Toshibę. Ciekawe ile ja zapłacę - odbiór w czwartek.
Miłego dnia |
ja to przeplacilem moze, ale mi sie spieszylo i zaplacilem 255 za oem
SD-M1712. Ale mi sie cos o uszy obilo, ze ceny ida w gore, i bezposredni importer bedzie mial dopiero za 2 tyg. (( Jestem jednak z niej tak zadowolony, ze napewno nie zaluje:-D opis:http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4682[/URL] |
Cytat:
|
Ja dalem 220zl w sklepie 2 tygodnie temu.
|
Cytat:
|
wlasnie stestowalem, ze ten model czyta plytki 90 minutowe:-D
Nagralem 88 minut audio na Traxdata 90 i Toshiba czyta. Wieczorem jeszcze sprawdze, czy mozna bezproblemowo zrzucac 90 minutowe plytki za pomoca EAC:D |
DVD Toshiba i audio
zakupilem Toshibe sd 1712B i jestem w szoku jak to
urzadzenie zrzuca audio:) Skonfigurowalem EAC pod ten naped i choc wlasciwie nigdzie mi sie nie spieszy, to predkosc zrzucania cieszy. Nawet porysowane plyty jada ekspresem bez utraty jakosci.:-D . Z wielka przyjemnoscia wyrzucilem cdrom LG 52x do ktorego czulem niechec (niczym nie uzasadniona:D ) Jesli macie jakis wlasne opinie na temat tego dvd, to z checia sie z nimi zapoznam:cool: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:48. |