![]() |
Cytat:
pozdrawiam |
Bo to wina karty graf. bo on ma swoja, zainstalujcie sobie VMware Tools'a powinno pomoc...
pozdro ;) :cisza: |
Cytat:
I cholera nie wiem co sie z nim dzieje. Mozliwe, ze popelniam jakis blad. Tylko jaki? Bo to jest tak: Wkladam plyte, ona sie bootuje(jeszzce oczywiscie wybieram sobie z jakiego jadra go odpale itp.) i zaraz wywala mi sie ten komunikat z kernel panic. I na tym sie konczy. :( |
czy ktos moglby mi dac na maila zelea@wp.pl tego virtual pc i VMWare ja nie moge sciagnac ani jednego ani drugiego :buu: mam tak badziewne stale lacze :( pliz help
bede dozgonnie wdzieczny :) |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Cytat:
Mam caly czas ten sam blad a probowalem takich dystrybucji jak RH, Slackware, Mandrake, Aurox,PLD, Debian i za cholere nie moge zainstalowac. Windows to bez problemu poszedl 98SE probowalem Wywala mi sie juz przy bootowaniu nawet nie dochodzi do instalacji. Mam komunikat: kernel panic: Atempt to kill idle task: in idle task-not syncing Moze zdradz Bartek jak go instalujesz. |
Czyli poprostu mam pecha :) jeśli chodzi o procka to mam P4 2,4GHz i 256MB ramu
|
a mi sie instaluje na WmVare zarowno Windows 98, Me, 2000, XP jak i Linux dziala idealnie
zarowno w wersji dla Windows i Linuxa PS podstawa duzo ramu i wydajny procek |
Re: Re: alternatywa dla Virtual PC
Cytat:
I to rozne dystrybucje. A blad caly czas ten sam, sprawdzane na vmware pod winda i linuksem. |
Re: alternatywa dla Virtual PC
Cytat:
|
Fajny programik!
Przetestowałem i działa całkiem sprawnie ;) |
Wszkrzesiłe tego posta żeby sobie troche przypomnieć o Virtual PC i VMWare! Myśle że dla nowych forumfowiczów będzie to przydatny post! Jakby co to rozdaje paczuszki z VC 5.1 + odpowiednia przyprawa!
|
Cytat:
|
no dobra, a więc co lekiej używać
który lepiej emuluje? |
alternatywa dla Virtual PC
Hej
Nie wiem czy wiecie ale Virtual PC ma alternatywe w postaci VMWare program mozna pobrac w wersji trial ze strony http://www.vmware.com. Sa wersje dla Windows i Linuxa a co za tym idzie mozecie w Linuxie odpalic swojego Windowsa jak cos tam bedzie potrzebne. PS Uzywam i bardziej wole od Virtual PC |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50. |