![]() |
Sid :) a nie miałeś jakiegokolwiek klucza Yale ? tym i kamieniem się dobrze otwiera takie ustrojstwa / chyba że to była pancerna puszka z tuszonką/ znam ten ból z brakiem otwieracza i dlatego od tekiego przypadku zawsze w kieszeni mam mały wkrętak :) zawsze to zamiast otwieracza mozę posłużyć
z praktyki wiem ze i hantelkiem tez się da otworzyć tylko lepiej żeby to była tyrolska bo już pasztet /ze nie wspomne o rybkach :) to niestety prze pierwszy powstały otwór w expresowym tempie ucieka narka |
"widzialaaaam puuuuUuuszki cieeen!"
blaaaa blaaablaaaaaaaa blaaa ... owszem przez duze 'K'... po trzecim waleniu przez cala duza reszte liter takze... |
wolalem otwieraj sie Ku...!! - moze miala mniejszy autorytet? [/B
Jeśli krzyczałeś do nie K... przez duże "K" to powinno zadziałać. Zawsze tez możesz zorganizować wokół puszki jakieś ekodemonstracje typu -Uwolnić sardynki z puszek!! Echhhh,miałem ja ci-puszkę... |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie mialem OTWIERACZA, a puszka zniszczyla juz wszystkie dostepne noze i wudelce...
dostala otwarta dopiero metoda na mniejsze zlo - czyli kamien + decha + odrobina zlej woli... troche zostalo do zjedzenia... A prróbowałeś -Otwierać Policja!!! Czasem pomaga:-D |
a mnie sie maj kojazy niestety z niczym wiecej tylko z 'majl'em' napisanym z bledem ortograficznym...
coz takie mamy czasy |
zapomnieliscie jeszcze wspomniec o majonezie
w salatce warzywnej mniiiiiam. I jakos mi sie jeszcze majonez z majem skojarzyl, ale mi sie wszystko z majem kojarzy bo sie wtedy urodzilem:-D |
pociesz sie ze mozesz sie do tej zupy dobrac...
mialem kiedys taka sytacje ze mialem co jesc, miaelm jak to podgrzac i tp. ale nie mialem OTWIERACZA, a puszka zniszczyla juz wszystkie dostepne noze i wudelce... dostala otwarta dopiero metoda na mniejsze zlo - czyli kamien + decha + odrobina zlej woli... troche zostalo do zjedzenia... :) |
KURCZE BLADE OD TYCH WASZYCH WYLICZANEK ZROBIŁEM SIĘ GŁODNY A W LODÓWCE TYLKO JAKAŚ ZUPA POMIDOROWA:(
|
Cytat:
ale do golonki to już niezyt pasuje / testowałem i nie ma to jak chrzan i seta ( albo więcej bo tak z 2kg bez kości to bez karafki czegoś zimnego a ognistego to nie podchodzić 8) / pozdro ps idę za chwile do kuchni mozę w lodówce jakieś ścierwo do smarzenia znajdę |
jakie Francuzy :)
ja też czasami jem frytki z majonezem :) :) chociaz preferuje KECZAPA zapomniałem napisac :) :) |
Francuzy zasysaja jeszcze frytki z majonezem:-D
Co nie jest zlym rozwiazaniem. No a Forumator to moze jeden z tych neutronow? |
Re: Re: Re: he he | definicja słowa moderator
Cytat:
a schabowy ? (mniam, mniam polecam ) a zapiekanki z serem ? a piersi drobiowe z serem, pieczarkami i majonezem ? |
Re: Re: he he | definicja słowa moderator
Cytat:
;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:04. |