![]() |
CLONE CD vs Alcohol 120%
ktory lepszy panowie i panie wg was oczywiscie?
Bo u mnie wyskakuje blad na clonie illegall reques cos tam a jak sie sprawdza w tym ALKOHOL!? |
Mi się wydaje, że Alkohol. Również Clone CD nie jest zły. Ja polecam "120%" bo często są aktualizacje. Ale twój wybór.
|
Cytat:
Jak dla mnie to numerem 1 jest nadal clonecd. |
Ja uzywam clona bo do alkohola podchodze z rezerwa poniewaz
Cytat:
|
clon, clon i jeszcze raz klon.
wy alkoholicy jedni:-D |
Cytat:
|
Ja osobiście wolę CloneCD - używam go od wersji 2.2 coś tam.
I mimo kilku zmian nagrywarek działa bez zarzutu. Co do Alcohol 120%, jest to nowy produkt i prawie wszyscy go chwalą to normalne dla nowości. Alcohol może być lepszy od CloneCd to dopiero zweryfikuje czas. Najlepiej jak sam będziesz miał te dwa programy i po pewnym czasie ocenisz którego częściej używasz. Ja mam około 10 różnych programów do nagrywania a najczęściej używam CloneCD do kopiowania, a WionOnCD na nagrywania. Najważniejszą jest dobra współpraca z nagrywarką którą posiadasz. |
Dla mnie numerem jeden jest clonecd
i narazie nic tego nie zmieni |
... jeden i drugi, doskonale się uzupełniają.
|
A ja wole Alkohol (taki juz moj charakter ;-)). Dlaczego? Bo moge z czystym sumieniem miec jeden program zamiast 4 - odpada Deamon Tools (alkohol bardzo ladnie emuluje zabezpieczenia), CloneCD (wszystko co skopiuje Clone potrafi skopiowac Alkohol), CdrWin bo alkohol ladnie pali .biny, no i... Alkohol jako czwarty bo sa juz pozycje z ktorymi sam Clone sobie nie radzi.
Poza tym podoba mi sie wykres zajetosci procka i tym podobne dodatki w alkoholu. Aha - Clone od czasu do czasu mi wariowal i nage twierdzil ze moj liteonik jest z nim niekompatybilny (?!) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |