![]() |
Witam !
Mam problem...
Zakupiłem około rok temu oryginalną grę Sims i jest już bardzo porysowana, ale nie tak aby nie móc z niej nic przegrać. Płytę można przegrać na dysk... Tylko te zabezpieczenia... Nie mogę w żaden sposób jej skopiować, a mam do tego prawo... Może wiecie jakich programów mam użyć...? pozdro |
Programem Clonecd powienienes skopiowac bez problemu .
Zalezy jeszcze jaka masz nagrywarke. Powinna ona umozliwiac kopiowanie SD2. Najpierw sciagnij sobie program clonyxxl. Nim przeskanujesz plytke i on wskaze ci zabezpieczenie.Po czym uruchomisz clone cd z tymi opcjami co clonyxxl ci wskaze(bedzie taki przycisk w clonyxxl) I to wszystko. |
No tak... ale jak odpalam clone cd z parametrami ustanowionymi przez clonexxx wyskakuje komunikat "nieprawidłowe odczytanie sektora 856..itd" a płytka nawet nie jest nigdzie porysowana, nawet zadrapania...
|
Sam sobie zaprzeczasz-w pierwszym poscie piszesz ,że płyta jest porysowana i to bardzo a w drugim ,że nie ma nawet ryski.Kręcisz,kręcisz....
|
Cytat:
|
Kolego lopus
Nie wiem czy wiesz, ale gra The Sims ma wiele dodatków....
np. Światowe Życie, Balanga, Randka....itd. Sorki, nie napisałem że The Sims mam zarysowaną (myślałem że może od tego wyskakuje ten błąd) więc sięgnąłem po dodatek "Balanga" niezarysowany i też się powtarza ten błąd.... Wiem już, że podobno na 100% mam starą nagrywarkę i się nie uda.... |
jak gosc sie kryje z tym, ze chce troche popiracic :-D
|
Qrde Dragal zdemaskowałeś mnie :cool: ...
Ja tu se myślałem, że jak usiąde na noc na kompa i zaczne palić płytki to do rana będę miał ich tyle że tylko bryknąć na bazarek i krzyczeć "Simsy po 25zł+Vat" :P nic się nie da ukryć w tym państwie.... pozdro |
Cytat:
aż 25??????, kupiłby to ktoś???- bo u nas u przeciętnego "pirata" miałbyś za tyle samo 5 gierek;) - niestety, przeminęły już te czasy jak ktoś miał nagryware, to walili do niego ludziska drzwiami i oknami i kupowali wszystko jak leci, bo akurat ten ktoś robił "promocje" i sprzedawał po 20 zł od płytki...- jak teraz wyciągniesz od kogoś 10 to jesteś zdzierca jakich mało (przynajmniej w mojej okolicy;)- co drugi kolo ma nagryware ;)):D |
Poczytaj w artykułach na stronie i sprawdź działanie opcji szukaj.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |