![]() |
GCE 8480B - rozwiazanie?
Witam,
Czytam tu czesto o roznych problemach z topikowa nagrywara. Ostatnio tez ja kupilem i tez mialem problem, ktory juz ktos sygnalizowal - plytki byly nagrane tak, ze cedek nie chcial ich odtworzyc. Malo tego, zdazalo sie ze sama nagrywarka ich nie lykala. Rozwiazanie okazalo sie bardzo prosto - wizyta w sklepie i wymiana na nowy naped w ramach rekojmi. Dlatego polecam ten sposob jako najszybszy, najwygodniejszy i najbezpieczniejszy. Po co kombinowac, psuc sobie nerwy i tracic kase na plytki? |
Re: GCE 8480B - rozwiazanie?
Cytat:
4x4x32 i też świetna. Wymieniłem ją tylko dla tego że bios przez moje kombinowania skasowałem. Teraz mam DVD-ROM 12x/40x oraz właśnie LG GCE 8480B (48x16x48) i uważam że jest światna 8) |
Re: Re: GCE 8480B - rozwiazanie?
Cytat:
|
I to jest sedno sprawy. Zła konfiguracja kompa to 80% problemów nie tylko z nagrywarkami, ale ze wszystkimi urzadzeniami, które można podpiąć tu i tam :). Minimum wiedzy na temat obsługi PC zawsze jest potrzebne ;). Jak juz kiedys pisałem moje LG 40/12/40 sprawuje sie wysmienicie i jak do tej pory nie miałem powodów do narzekań, a że czasami można trafić na wadliwy egzemplarz to fakt (jak to w życiu bywa :))
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:12. |