![]() |
10000819 wizyt i nic :(
10000819 - i powinno mnie przekierowac gdzies tam :) ale nic sie nie dzieje, osohozi?
Dobra, juz nie trzeba,, po prostu kilka razy musialem wejsc na strone az w koncu zaskoczylo :) |
ja nie miałem żadnych problemów z przekierowaniem. pokazała mi się ta stronka, co prawda troche długo czekałem na przesył z serwera, ale jednak
|
Mi też zaskoczyło :)
|
a u mnie gowno:P
Nic nie zaskakuje. Chyba za ta muche dostalem kare i nie bedzie F1:'( |
moze mnie ktos oswieci dlaczego
zostalem pozbawiony mozliwosci wygrania tego pieknego napedu? Normalnie mi sie nic nie otwiera(( Jestem bardzo tym zmartwiony. To pewnie sprawka XP |
juz znalazlem trick
tak mi sie wydaje...
bo jak wpisywalem kilka razy www.cdrinfo.pl to nie kuntakinte bylo, a jak wpisalem samo cdrinfo.pl to sie wtedy otworzylo, dopiero teraz sie skapnalem dlaczego. probujcie, pytania nie sa trudne. |
Mi też nie działa (( (( ((
|
jak ja wpisalem samo cdrinfo to otworzylo sie na
instrukcji obslugi Nero:o Takze chyba cos nie allo no ale jeszcze troche poprobuje |
dla niewtajemniczonych
hehe, to powiem, zeby poczekali kilka minut, bo jak zamkniecie okno to juz sayonara. strona sie otworzy w tym samym oknie co cdrinfo.pl.
|
u mnie na xp wszystko chodzi
tylko nie wiem dlaczego mogę głosowoć ile chce ;) Lecz nie wykorzystam tego;) |
Cytat:
Chyba zostal popelniony jakis blad. Tutaj byc moze chodzi o IP. A jako, ze mam modem to rozlaczajac i laczac od nowa mam juz inny numer i spoko moge glosowac jeszcze raz. |
Ja mam XP i stałe, tylko raz zagłosowałem !
Nawet nie czuje jak mi się rymuje:-D :-D :-D |
zaglosujcie tez za mnie bo mi sie niestety nie udalo((
Ale mowi sie trudno i zyje sie dalej |
Cytat:
Nawet modemowiec coić zagłosuje kilka razy to i tak bedzie liczone za 1 głos;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:38. |