Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Konkurs, jak dla mnie lipa :-( (https://forum.cdrinfo.pl/f5/konkurs-jak-dla-mnie-lipa-13226/)

Mickey 27.11.2002 19:46

Konkurs, jak dla mnie lipa :-(

No cóż wypełniłem wszystkie pola, dałem wyślij_formularz no i zonk -> Nie można wyświetlić strony, daje na cofnij a tu wczytuje się stronka -> Nie wypełniłeś wszystkich pół, wróć szybko i popraw -> no i daję cofnij no i wczytuje mi się stronka www.cdrinfo.pl a strony konkursowej już ni ma.
Próbowałem otworzyć stronkę z innego kompa w sieci i też lipa, nie ma strony konkursowej. Czy jest jakaś szansa aby jednak wziąść udział w konkursie ??

tomgoo 27.11.2002 21:32

niestety masz pecha
a masz stałke czy modem?
bo jak modem to możesz jeszcze raz spróbować;)

/||\aster 27.11.2002 21:45

Ja tak offtopic tutaj. Otoz czy ten konkurs nie bedzie stronniczy bo sie obawiam ze gdy wygram:D :D :D :D to nie dostane nagrody ze wzgledu na lokalizacje :). Ale wiecie jak co to dam wam adres w Polsce gdzie macie wyslac nagrode :D :D
P.S
Nie pomyslcie sobie ze jestem taki pewny bo nie sadze zebym wygral tylko obawiam sie tego ze gdyby jaks cud sie stal i bym wygrlam np czapke to zostalbym usuniety z listy zwyciezcow. Wiec informuje ze mam adres w polsce gdzie to wyslac :)

ThanatoS 27.11.2002 22:45

A mnie konkurs ominął, bo dopiero co z zajęć wróciłem, więc nie ma problemu z otwieraniem stronki:-D :-D :-D

BD 28.11.2002 06:59

Re: Konkurs, jak dla mnie lipa :-(

Cytat:

Mickey napisa***322;(a)
No cóż wypełniłem wszystkie pola, dałem wyślij_formularz no i zonk -> Nie można wyświetlić strony, daje na cofnij a tu wczytuje się stronka -> Nie wypełniłeś wszystkich pół, wróć szybko i popraw -> no i daję cofnij no i wczytuje mi się stronka www.cdrinfo.pl a strony konkursowej już ni ma.
Próbowałem otworzyć stronkę z innego kompa w sieci i też lipa, nie ma strony konkursowej. Czy jest jakaś szansa aby jednak wziąść udział w konkursie ??

nie masz mozliwosci otwarcia po raz drugi tej strony - tylko raz
a to, ze sie z innych kompow w sieci nie chciala otworzyc oznacza, ze cala siec wychodzi na swiat na 1 IP

cana 28.11.2002 07:58

Re: Re: Konkurs, jak dla mnie lipa :-(

Cytat:

BD napisa***322;(a)

a to, ze sie z innych kompow w sieci nie chciala otworzyc oznacza, ze cala siec wychodzi na swiat na 1 IP

? :)
a mnie się otworzyła DWA razy / bo więcej nie próbowałem / lecz za drugim razem co bym nie wpisał to o tak twierdziło bydle zę niezaznaczyłem odpowiedzi w jednym pytaniu a tu alles ok / no to sprawdziłem czy jak wpisze maila x@s to bedzie to sa mo i dzok ten sam efekt/
pozdro

Mickey 30.11.2002 19:45

Re: Re: Konkurs, jak dla mnie lipa :-(

Cytat:

BD napisa***322;(a)

No i to jest nie fair ze strony autorów konkursu, bo co mają zrobić całe rzesze użytkowników z sieci lokalnych (znam takie gdzie jest dobrze ponad 100 kompów), takie "ograniczenie" powinno być zapisane w ciastkach na kampie a nie na serverze w liście adresów IP.

Yahol 30.11.2002 21:05

Re: Re: Re: Konkurs, jak dla mnie lipa :-(

Cytat:

Mickey napisa***322;(a)

No i to jest nie fair ze strony autorów konkursu, bo co mają zrobić całe rzesze użytkowników z sieci lokalnych (znam takie gdzie jest dobrze ponad 100 kompów), takie "ograniczenie" powinno być zapisane w ciastkach na kampie a nie na serverze w liście adresów IP.

Zdaje sie, ze mnie dotknelo wlasnie to ograniczenie? Siec ACN z numerkiem IP prywatnym (za maskarada). Ale sie nie skarze! i tak bym nic nie wygral:-D z moim szczesciem:-D
(cookies mozna przeciez wykasowac!)

Misiek4 30.11.2002 21:22

Niestety jak widac nie wszystko przewidzielismy - postaramy sie aby nastepny konkurs byl bardziej dopracowany :)

Pozdrawiam
Misiek4

oldgringo 30.11.2002 21:27

Jaki konkurs do k... nędzy ?
O co chodzi ?
Czy ja coś przeoczyłem ?

Dobra, już wszystko jasne.Sorki.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:01.