![]() |
Konkurs, jak dla mnie lipa :-(
No cóż wypełniłem wszystkie pola, dałem wyślij_formularz no i zonk -> Nie można wyświetlić strony, daje na cofnij a tu wczytuje się stronka -> Nie wypełniłeś wszystkich pół, wróć szybko i popraw -> no i daję cofnij no i wczytuje mi się stronka www.cdrinfo.pl a strony konkursowej już ni ma.
Próbowałem otworzyć stronkę z innego kompa w sieci i też lipa, nie ma strony konkursowej. Czy jest jakaś szansa aby jednak wziąść udział w konkursie ?? |
niestety masz pecha
a masz stałke czy modem? bo jak modem to możesz jeszcze raz spróbować;) |
Ja tak offtopic tutaj. Otoz czy ten konkurs nie bedzie stronniczy bo sie obawiam ze gdy wygram:D :D :D :D to nie dostane nagrody ze wzgledu na lokalizacje :). Ale wiecie jak co to dam wam adres w Polsce gdzie macie wyslac nagrode :D :D
P.S Nie pomyslcie sobie ze jestem taki pewny bo nie sadze zebym wygral tylko obawiam sie tego ze gdyby jaks cud sie stal i bym wygrlam np czapke to zostalbym usuniety z listy zwyciezcow. Wiec informuje ze mam adres w polsce gdzie to wyslac :) |
A mnie konkurs ominął, bo dopiero co z zajęć wróciłem, więc nie ma problemu z otwieraniem stronki:-D :-D :-D
|
Re: Konkurs, jak dla mnie lipa :-(
Cytat:
a to, ze sie z innych kompow w sieci nie chciala otworzyc oznacza, ze cala siec wychodzi na swiat na 1 IP |
Re: Re: Konkurs, jak dla mnie lipa :-(
Cytat:
a mnie się otworzyła DWA razy / bo więcej nie próbowałem / lecz za drugim razem co bym nie wpisał to o tak twierdziło bydle zę niezaznaczyłem odpowiedzi w jednym pytaniu a tu alles ok / no to sprawdziłem czy jak wpisze maila x@s to bedzie to sa mo i dzok ten sam efekt/ pozdro |
Re: Re: Konkurs, jak dla mnie lipa :-(
Cytat:
|
Re: Re: Re: Konkurs, jak dla mnie lipa :-(
Cytat:
(cookies mozna przeciez wykasowac!) |
Niestety jak widac nie wszystko przewidzielismy - postaramy sie aby nastepny konkurs byl bardziej dopracowany :)
Pozdrawiam Misiek4 |
Jaki konkurs do k... nędzy ?
O co chodzi ? Czy ja coś przeoczyłem ? Dobra, już wszystko jasne.Sorki. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:01. |