![]() |
a rozwiazal ktos ten problem ze kodekow nie brakuje od WMA. A są wogole kodeki dostepne gdzies oprocz microsoftowych?
|
Dzięki za pomoc ale niestety wyskakuje mi "Error playing file". To już nic z tym nie da sie zrobić :( chyba że jest jeszcze jakis inny program odbezpieczający.
|
Cytat:
http://binaries.bigg.pl/main.php?id=...=mp3.kompr.wma mam nadzieję, że pomogem :) |
Nie bede tworzyl nowego topica wiec pisze tu. Czy da sie w jaki kolwiek sposob przekonwertowac wma do mp3,wav,...gdy nie mam licencji na ten plik? Sa do tego jakies specjalne programy? Bardzo procze o pomoc.
|
jak bedziecie cos mieli to prosze na priva albo maila!
|
Jest to zabezpieczenie Microsoftu, które uniemożliwia odtwarzanie plików WMA na innym komputerze niż ten, na którym został stworzony (ograniczenie piractwa (( ). Może jakiś ***** istnieje do tego, ale nic o tym nie wiem.
|
spróboj wyłączyć automatyczne ściaganie kodekow z sieci
WMP>narzędzia>opcje i tam w zakładce odtwarzacz (pierwszej) jest ta opcja "Pobierz kodery-dekodery automatycznie" i odznacz ją u mnie to pomogło z przerzucaniem utworów mp3, nie chciał sam brać następny z playlisty, musiałem sam "ręcznie" robic play na nastepny nie mam innego pomysłu |
Windows XP i pliki WMA
Ilość załączników: 1
nie moge odczytywac pliki WMA w win xp zobaczcie.Chce mi cos sciagac z neta a nie wiem co
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:44. |