![]() |
Nareszcie - dzisiaj dołączyłem do tych szczesliwców co mają net 24h/7 !!!
Witam !
No jush jestem po długiej przerwie ! |
cieszę się z tobą;)
wiesz że nie tylko ty wróciłeś:-D jest też Dragal;) |
Witam !
No to świetnie brakowało mi go ! |
Re: Nareszcie - dzisiaj dołączyłem do tych szczesliwców co mają net 24h/7 !!!
Cytat:
...i na czym jedziesz? (Neo+)??? |
Witaj, a TY ciagle krecisz ( plyta:) )
Teraz bez obaw mozesz zagladac na forum nawet raz w tygodniu :):D |
Ilość załączników: 1
Witam !
Hehe ! Neo nie mogłem założyć bo u mnie jeszcze tej usługi nie ma ! Mam więc przyłącze od lokalnego providera / radio / a transferek załączam to co pokazuje słynna komenda ping ... Rozumien że TTL to szybkość transferu ;) |
Cytat:
No kręcę kręcę ...;) Co do zaglądania na forum to na modemie doszło do tego że ostatni rachunek był ~400PLN !!! A teraz spokojnie pięć znaków na minutę nigdzie się nie spieszę ...;) :-D |
Gratuluje - wiem doskonale jak boli kieszeń bez zryczałtowanej opłaty miesięcznej. Bywały czasy kiedy płaciłem po 500 zł miesiecznie za połączenie z ogólnym numerem i z transferem anologowego modemu.
Teraz może nie posiadam szybkiego łącza "ISDN128", ale opłaty są zdecydowanie korzystniejsze, a czas połączenia nieograniczony. Naprawdę jest się z czego cieszyć. |
TTL to czas zycia pakietow
pingi masz niezle - tylko kog pingujesz - ba ja takie rzeczy mam jak spinguje siebie.. :) speeda sobie sprawdz sciagajac cos duzego (>10mb) z filplanet - tam podaja z taka predkoscia ze to twoje lacze bedzie ograniczalo transfer a nie ich - i zobaczysz - skoro to radioka to stawiam 512kbps... |
Świetnie że masz inet 24h/7
P.S. jak ja miałem modem to myślałem że mie szlak trafi kiedy na rachunku zobaczyłem sume 1000zł (to nie żart!!!) |
Cytat:
Możesz mi wytłumaczyć dokładnej o co hosi z tym TTL ? Ja mam 128 a sąsiad 255 ??? Zaraz coś sobie sciągne tylko ze musze tesh osła zmęczyć ! Za chwilę nastąpi mój pierwszy kontakt z tym progsem trzymajcie kciuki ! |
A mnie nie załamuje kwota na rachunku tel.
a wiecie ile siedze;) to zasługa WIST'u:P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:58. |