Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   konkurs do bani (https://forum.cdrinfo.pl/f2/konkurs-bani-13235/)

Mickey 30.11.2002 20:55

Re: konkurs do bani

Cytat:

ff1 napisa***322;(a)
mam go juz dosc:
mam opere 6.05 english z java,firewall wylaczylem , okienka moga wyskakiwac.
Sytuacja- otwieram opere i strone cdrinfo.Wgrywa sie strona konkursowa , wypelniam wszystkie pola-lacznie z danymi osobistymi a po nacisnieciu wyslij wyskakuje mi jakies badziewie informmujace ze nie wypelnilem jakiegos pola!!!Mozna bylo wracac na strone uzupelkniac i tak w kolko.I nic z tego .Konkurs jednym slowem poszedl sie czesac.

Miałem to samo i najgorsze to że jako sieć mamy jedno IP wyjściowe i żaden komp w sieci nie był w stanie zobaczyć stronki konkursowej.

Plemnik 30.11.2002 16:06

Re: Re: konkurs do bani

Cytat:

remix napisa***322;(a)

wiem ze to brutalne ale zacznij uzywac IE 6.0 PL oraz OExpress 6.0 a bedzie OK :)
swoja droga The Bat to lipa testowalem go i powiem ze OE bije go w kazdym calu

Buhehehehehe! Nie no sorry ale jak mozna porownywac te dwa programy?!?! 1/1000 mozliwosci the bata moze zostala wlaczona do Outlooka a ty piszesz ze to lipa :-D :-D :-D :-D :-D Pewnie dlatego ze kolorkow ni ma i domyslnie w html nie pisze buhehehehe

przemas 29.11.2002 17:15

od ostatniego format c: używam opery 6.05 spolszczonej i the bat 1.61 spolszczonego również. nie gryzły się. a czy nie gryzą ??? grunt że w dniu konkursu, wieczorkiem miałem odpaloną operę, a także bata. no chyba że to było już w dniu wyników bo sam teraz nie kojarzę. grunt że od tamtego czasu mam problemy z TB. wyskakuje mi "could not connect to the server" [terez po ang bo przeinstalowałem bata i nie qgrałem jeszcze spolszczenia] nie wiem czy łączyć ze sobą fakt że te dwa programy działały jednocześnie w trakcie konkursu. choć jak się zastanawiam to jest to tylko jedna z możliwości, bo druga to taka, że wczoraj sie to stało gdy odpalałem czata cdrinfo [porażka ten czat]. mam zainstalowana maszynę javy. i właśnie wtedy wyskoczył mi bzdet w trayu. pierwszy raz takie coś widziałem, a jave juz wykorzystywałem chociażby w kurniku grając w 3-5-8 czy też odpalając czata z winnickim na gazecie. fakt jest jeden nie moge pobrac ani wyslac maili przy uzyciu bata. a i jeszcze jedno. wczoraj po raz pierwszy od instalacj xp+sp1 int. odpaliłem OE żeby grupę dyskusyjną zapodać. nie wiem już sam skąd ten zonk. brak mi już pomysłów

Konlin 29.11.2002 15:52

Cytat:

remix napisa***322;(a)

Podaj mi swoje powody dla ktorych OE jest lepszy a ja na kazdy z nich podam co najmniej 3 cechy, ktore swiadcza o tym ze TB! przy OE to jak nowy merol przy starym trabancie.

zibix 29.11.2002 15:50

Cytat:

remix napisa***322;(a)

The Bat to lipa testowalem go i powiem ze OE bije go w kazdym calu

TO JEST KŁAMSTWO!!!!!!!!!

BD 29.11.2002 13:48

Cytat:

remix napisa***322;(a)

The Bat to lipa testowalem go i powiem ze OE bije go w kazdym calu

chlopie co ty za glupoty wyglaszasz ... zlinczuja Cie tutaj ...
ja sam nie uzywam the bat z jednego powodu brak odpowiedniego sparcia (jeszcze) dla IMAP, ACAP i LDAP

a poza tym program bile wszystko na leb na szyje ...
nie mowiac juz o takim badziewiu jak OE

wolfdog 29.11.2002 08:33

cholera ja też się nie załapałem a to ze względu na godziny pracy :(
psia kocha a jestem tu codziennie :((

VermilioN 28.11.2002 22:39

ja

posiadacz Opery 6.05 chcialbym zaznaczyc, oz nie napotkalem zadnego bledu z wypelnieniem stronki, za co zostalem wynagrodzony otwarciem sie strony, Wielkie dzieki cos tam cos tam, mam screeny z tych stron jakby sie okazalo, ze niby nie bylem na tych stronach :P

Misiek4 28.11.2002 22:18

co do konkursu - to dostalismy tylko 5 majli od niezadowolonych userow - konkurs był zaprojektowany specjalnie dla stałych użytkowników - tzn tych ktorzy regularnie odwiedzaja nasz serwis...
Możemy tylko przeprosic ten maly odsetek uzytkownikow, ktorzy z roznych powodow nie mieli okazji w nim wziac udzialu... mamy nadzieje, ze nastepnym razem bedzie lepiej :)

co do The Bat i porównania z OE to no comments...

Pozdrawiam
Misiek4

Remix 28.11.2002 22:10

Re: konkurs do bani

Cytat:

ff1 napisa***322;(a)
mam go juz dosc:
mam opere 6.05 english z java,Co ciekawego :
-podczas gdy strona konkursowa byla otwarta wlaczylem The bata by wyslac list

wiem ze to brutalne ale zacznij uzywac IE 6.0 PL oraz OExpress 6.0 a bedzie OK :)

SpideR 28.11.2002 19:36

Ja sie zalapalem ale tez wyskoczyl mi komunikat ze nie wypelnilem jakiegos pola i ze mam wrocic i wypelnic reszte. Wszystko fajnie, pieknie tylko ze wrocic juz nie mozna bylo :'( Ogolnie pomysl byl fajny ale z realizacja cos nie wyszlo. Szkoda.

Yahol 28.11.2002 13:46

Konkurs??? Jaki konkurs???
Nie mialem szansy, najmniejszej!!! aby zaglosowac!!!
D...B....!
Leeee!!!!:'(

-Sid-The-Rat=> 28.11.2002 10:51

a ja omaly wlos nie zostalbym solidnie ukarany za lenistow - od dawna nie zagladam na strone glowna cdrinfo.pl - nie mam czasu a jako ze wszsytko szybko sie laduje nie mam czasu w przerwach na czytanie innych stron - wczoraj jednak skasowalem przez przypadek historie i linki wiec musialem wejsc na forum recznie - aponiewaz direct linka nie pamietam to wlazlem przez cdrinfo.pl - a tu konkurs...
nie zauwazylbym go gdyby nie lenistowo ktore przedwczoraj nie pozwoilio mi przeczyatc komunikatu 'are you sure...' przed nacisnieciem enter...

fiskomp 28.11.2002 10:29

Czołgiem. :)

Konkurs, jaki konkurs ? Jak się ma net w pracy od 7-15, to i tak nie miałem szans się załapać, z tego co się dowiedziałem, magiczna liczba wybiła pod wieczór, a jak dzisiaj z rana wlazłem jak co dzień na ulubione cdrinfo, to już było po wszystkiemu. (( :'( ((

pozdrawiam,

Face OFF 28.11.2002 02:09

Popieram choc ja sie zlapalem na konkursik ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51.