![]() |
Jak skopiowac dane PC->PC bez otwierania
Witam
Dokladnie to samo co w temacie Pozdrawiam Marcin |
kabelek pod port rownolegly badz szeregowy, mozna tez na plytce RW :) jest wiele mozliwosci
|
Cytat:
Port szeregowy jest za wolny zeby pruekopiowac 28Gb danych :D Mozna by CD-RW ale jak podzielic film DVD na czesci po 650Mb ? Pozdrawiam Marcin |
Cytat:
|
OK zrobie/kupie kabel ale jedno mnie martwi a mianowicie jak je zmusic do kopiowania -specialny program(y):'(
Na ten temat nie mam zielonego pojecia Pozdrawiam Marcin PS:Przepraszam ze tak dziwacznie odpisuje ale jestem za krotko w temacie |
jeżeli już to kabel USB
lub LPT ostatecznie to potrwa... a może winrarem podzielić na pliki po 650 mb i wypalić kilka razy jedna RW ? |
jak kabelkiem to proponuje WindowsCommander a jaki moze byc programz do zgrywania przez USB?
|
Cytat:
Fakt, ze troche to potrwa :( |
Witam
PC'ty sa polaczone ze soba kablem sieciowym - ethernet z przeplotka. Na liczniku widnieje ladny wpis - polaczenie 100Mb/s ale nie moge sie doszukac napedow tego drugiego ???:'( W tym drugim udostepnilem naped do sieci i nic. Gdzie popelnilem blad ???(( Pzdrawiam Marcin:D |
dodaj protokół udostępnianie plików i drukarek w sieciach Microsoft Networks (powinno pomóc) we właściwościach połączeń sieciowych (zakładam,że masz Win98,ME)
|
tutaj jest fajnie opisane
|
Cytat:
|
Cytat:
A i tak nie chce dzialac, jedynie jeden komp w otoczeniu sieciowym widzi siebie (( Pozdrawiam Marcin :'( |
A masz wpisaną tą samą grupę roboczą? IP są wpisane prawidłowo??
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:47. |