![]() |
Re: Re: Strony z wirusami
Cytat:
|
Nie ma jak CIH ;)
Ostatnio miałem dużo "zabawy" z nim. PAMIĘTAJCIE LUDZISKA RÓBCIE KOPIE BEZPIECZEŃSTWA |
Re: Strony z wirusami
Cytat:
|
Lewap mam coś w sam raz dla ciebie!!! Osama game we flashu z wirusem WIN98.CIH.1003. Carnobylek który niszczy pliki wykonywalne typu exe (i pewnie pare innych rzeczy tylko nie zdążył). Spakowałem go rarem gdy sam podłapałem czarnobyla:( .To dziwne że niszczył pliki gdy nie było w tym czasie rocznicy, może nowa odmiana??. Póżniej się okazało że mam około 2500 zawirusowanych plików gdy skanowałem dysk skanerem online MKS'a. W ten sposób cała moja kolekcja progsów odeszła w zapomnienie....format wiadomo.
Jak coś takiego ci pasuje to daj znać:) |
Hehe a ja ma odtrutke8)
|
ahhh CIH = czernobyl :'(
muszę się przejść do jakiejś podstawówki :) tam zawsze coś mają :-D Nie ma spr. nie gniewam się (( (( (( (( ... żartowałem ;) ps. CIH atakuje w określonym dniu miesiąc z tego co pamiętam i nie każdy bios umie uszkodzić... chociaż większość... |
... nie gniewaj się, naprawdę nie mogę, takie mam zasady, pewna odmiana CIH'a którą mam uszkadza nawet biosa płyty głównej.
|
:'( ... why?...why!...why?...
Chce je mieć !|| Chce je mieć !|| Chce je mieć !|| Chce je mieć !|| Chce je mieć !|| Chce je mieć !|| to jak ? |
... mam kilka pięknych kwiatków w swoim archiwum, ale ci nie podeślę, bo nie wolno krzywdzić bliźniego swego, nawet wrednego.
|
Strony z wirusami
Potrzebuję kilka ciekawych wirusów komuś podesłać.
Najlepiej jakby były w jakiejś gierce flashowej lub czymś co lamuch będzie wieloktornie odpalał :) Nie chodzi mi o Trojany. Moga być destrukcyjne... nawet takie byłyby wskazane :) Potrzebne mi to w celach odwetu na kimś :):cool: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:44. |